Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Upload plików
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Thymson
Próbowałem już bardzo wielu darmowych skryptów do uploadu plików na serwer, ale albo jestem za głupi, żeby to dobrze skonfigurować, albo wszystkie mają błędy... Zawsze wyskakuje mi coś w tym stylu -
Cytat
Warning: move_uploaded_file(/usr/local/psa/home/vhosts/efusian.co.uk/web_users/filefusian/cvs/uploads/punktowanie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/lokomotywa/lokomotywownia.pl/www/FF 2.0/common.php on line 38

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/php1pgBio' to '/usr/local/psa/home/vhosts/efusian.co.uk/web_users/filefusian/cvs/uploads/punktowanie.jpg' in /home/lokomotywa/lokomotywownia.pl/www/FF 2.0/common.php on line 38
Unable To Copy
kwiateusz
wg komunikatów dziwnie to sie wgrywa bo skrypt odpala sie z /home/lokomotywa/lokomotywownia.pl/www/FF 2.0 a zapisuje w /usr/local/psa/home/vhosts/efusian.co.uk/web_users/filefusian/cvs/uploads upewniej sie ze ta 2 sciezka istnieje i ma prawa do zapisu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.