Otoz mam maly problem.zaczalem robic malego klienta pocztowego pod www.do lanczenia sie z kontami uzywam protokolu IMAP ,wszystko ladnie dziala,moge czytac,pisac,wysylac.....ale.....czasem ludzie zakladaja foldery osobiste na kontach (na interi,onecie po to zeby np trzymac wazne maile w jednym miejscu

moje pytania :
1)jak ( i czy wogole ) da sie dostac wykorzystujac IMAPA+PHP do takich folderow??
2)czy da sie to zrobic wykorzystujac IMAPA??jezeli nie to jak to zrobic z wykorzystaniem PHP?sa jakies funkcje obslugujace POP3??)
3)mam jeszcze pytanie co do gmail-czy spotkal sie ktos kiedys z taka sytacja - funkcja pobieram naglowki (tematy)maili i wyswietlam po np 15,po paru odswierzeniach skryptu okazuje sie ze funkcja niema co czytac bo...no wlasnie?? bo co?? czy tu chodzi o flagowanie(akurat w tym nie kumaty jestem)-dodam tylko ze odswierzam stan funkcja imap_check;
tylko prosze nie piszcie popatrz do manuala PHP bo juz patrzylem,przeszukalem wszystki 66 funkcji IMAPA i nemo-nic.prosze o w miare zwiezla odpowiedz.pozdrawiam.
edit
hehe....znalazlem takie cos - imap_listmailbox podobno zwraca liste mailboxow(moich folderow-poprawcie mnie jesli sie myle),tyle ze to nie dziala,skrypt wzialem z php.net wiec powinien dzialac,sprawdzalem na interii,gmail i nigdzie ale to nigdzie nie moge dostac sie do swoich folderow:/co jest nie tak?

chodzi mi o mozliwosc przegladania folderow ktore tworzy uzytkownik...bo poki co zawsze mam dostep tylko do INBOX:/