Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wykonam] Drobne lub większe zlecenia
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Wasiqs
Witam, mam 17 lat. Szukam pracy ( zlecenia lub na stałe ) za wynagrodzenie.

- b. dobra znajomość PHP i MySQL
- dobra znajomość HTML-a i Flash-a
- rzetelność i terminowość
- w razie większych wymagań szybko sie uczę

oferty proszę wysyłać na wasikuss@gmail.com lub pisać na GG 4192798 (jestem dostępny w weekendy i we wtorki)
mokry
Sory, ale nie mogłem się powstrzymać:

Cytat
szubko

Proponuje jeszcze się pouczyć ortografii, ponieważ jest to podstawą.

---
Ja też nie mogę się powstrzymać.
Dostajesz ostrzeżenie za nabijanie postów. Może następnym razem się powstrzymasz.
Jeśli w przyszłości chcesz zwrócić na coś uwagę, skorzystaj z przycisku Raportuj.
~mike_mech
Wasiqs
super, znalazłeś literówkę i jesteś pewnie z siebie dumny smile.gif
a jak już zacząłeś sprawdzać ortografię to miałem jeszcze 2 błędy, wiec zanim będziesz sprawdzał sam sie poducz ortografii, a nie wyłapujesz to co Ci sie rzuciło w oczy smile.gif
x3m
Mógłbyś pokazać przykładowe prace... Niewielu ludziom będzie się chciało specjalnie z Tobą kontaktować.
Wasiqs
jak narazie brak przykładowych prac, zwykle zajmowałem sie tylko drobnymi rzeczami, tj. przeróbki lub napisanie panelu do PHP Fusion. Aktualnie tworze jedną stronkę jak skończę to dam linka smile.gif
php programmer
Cytat
Sory, ale nie mogłem się powstrzymać:
CYTAT
Cytat
szubko

to nie jest błąd ortograficzny, tylko literówka
u leży zaraz po y, omsknięcie się palca
mike
Zamykam.
Zbędne dyskusje nie są potrzebne, tym bardziej, że autor podał formy konkatu więc w razie wątpliwości proszę pisać bezpośrednio do autora.

~Wasiqs w razie potrzeby proszę o kontakt przez PW, wtedy otworzę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.