Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: skrypt do logowania
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Parker
Witam przeczytalme wiele postow odnosnie tego tematu, ale ja bym chcial zapytac czy ktos ma juz gotowy taki skrypcik ktory dziala na tej zasadzie ze z jednego miejsca logue wielu uzytkownikow ktorzy po wpisaniu odpowiedniego hasla i loginu wchodza na inny link, tzn. kazdy kto wpisze swoj login i haslo bedzie dopuszczony do stronki o danym linku no i oczywsicie dobrze by bylo zeby stronki byly dobrze zabezpieczone a sam skrypt nie byl jakas powloka z tabelkami na login i haselko. Skrypt moze byc zarowno na txt jak i msql. MSQL chyba wygodniejszy...
Nie bede owijal w bawelne i powiem, ze o pisaniu tego nie mam pojecia a jest mi cos takiego potrzebne na "wczoraj".Prosze o pomoc...
hub3rt
To bulka z maselkiem!
Tylko ja moge ci dac skrypt napisany pod baze danych
PMadej
Cytat
Nie bede owijal w bawelne i powiem, ze o pisaniu tego nie mam pojecia a jest mi cos takiego potrzebne na "wczoraj".Prosze o pomoc...

Ja też nie będę owijał w bawełnę i powiem Ci, że większość jeśli nie każdy na tym forum jeśli prosi o POMOC to na wczoraj. Zrozum człowieku, że to jest forum służące do pomocy ludziom, którzy chcą się nauczyć programować a nie dla tych którzy mowią daj i nic poza tym.

Jak tu nic nie znalazłeś, w co wątpię, to poszukaj sobie na www.google.com lub www.hotscripts.com angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.