Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odszyfrowanie bazy danych.Prosze o pomoc
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
carl23
Witam Wszystkich na początek.Jestem tu nowy i odrazu sie przyznam ze nie mam zbytnio pojecia ta temat baz danych i mam spory problem.Potrzebuje pomocy "mądrych głów", stawiam DUUze BRo.Przechodzac do problemu, to potrzebuje odczytac dane z bazy danych,ktora jest "podobno"zaszyfrowana.Czy jest jakis debesciak na tym forum co sie z tym upora?Potrzebuje tego do swojej dzialalnosci.Prosze o pomoc.Baza o ktora mi chodzi znajduje sie www.intercars.com.pl w zakladce dane elektroniczne/ICkatalog/pobierz/aktualizuj-->baza towarowa i_dbf.zip trzeba mi wyodrebnic informacje z tej bazy jesli wogole da sie to zrobic.Prosze o pomoc w miare szybko,sprawa mozna powiedziec byc albo nie byc...
kwiateusz
to ma ponad 100mb nie mozesz kawałka dać?

btw sa tam jakieś pliki exe nie służą one do przeglądania bazy
carl23
Baza jest duza,wiem o tym,ale nie moge wrzucic kawalka bo sa one w jakis sposob polaczone i tworza razem calosc.Jest to baza towarowa i ja chcialbym w przyszlosci calej bazy uzywac,wiec jesli znalazlaby sie jakas madra glowa i to rozgryzła to bylbym naprawde wdzieczny.Stawiam duze piwko jesli sie komus uda to odszywrowac by odczytac interesujace mnie dane.Czy znajdzie sie ktos dobry bo kilku juz probowalo i to z mizernym skutkiem a tak sie zarzekali na poczatku...Prosze o pomoc.

nikt sie nie chce podjąc?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.