carl23
29.06.2007, 19:42:57
Witam Wszystkich na początek.Jestem tu nowy i odrazu sie przyznam ze nie mam zbytnio pojecia ta temat baz danych i mam spory problem.Potrzebuje pomocy "mądrych głów", stawiam DUUze BRo.Przechodzac do problemu, to potrzebuje odczytac dane z bazy danych,ktora jest "podobno"zaszyfrowana.Czy jest jakis debesciak na tym forum co sie z tym upora?Potrzebuje tego do swojej dzialalnosci.Prosze o pomoc.Baza o ktora mi chodzi znajduje sie www.intercars.com.pl w zakladce dane elektroniczne/ICkatalog/pobierz/aktualizuj-->baza towarowa i_dbf.zip trzeba mi wyodrebnic informacje z tej bazy jesli wogole da sie to zrobic.Prosze o pomoc w miare szybko,sprawa mozna powiedziec byc albo nie byc...
kwiateusz
29.06.2007, 21:33:07
to ma ponad 100mb nie mozesz kawałka dać?
btw sa tam jakieś pliki exe nie służą one do przeglądania bazy
carl23
21.07.2007, 16:14:14
Baza jest duza,wiem o tym,ale nie moge wrzucic kawalka bo sa one w jakis sposob polaczone i tworza razem calosc.Jest to baza towarowa i ja chcialbym w przyszlosci calej bazy uzywac,wiec jesli znalazlaby sie jakas madra glowa i to rozgryzła to bylbym naprawde wdzieczny.Stawiam duze piwko jesli sie komus uda to odszywrowac by odczytac interesujace mnie dane.Czy znajdzie sie ktos dobry bo kilku juz probowalo i to z mizernym skutkiem a tak sie zarzekali na poczatku...Prosze o pomoc.
nikt sie nie chce podjąc?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.