Witam pięknie,

Zlecę napisanie skryptu newsów. Skrypt ten powinien zawierać wszystkie standardowe opcje (takie jak posiadają zwykłe darmowe skrypty tj. PsNews czy Cute News). Dodałem od siebie kilka opcji, które są mi niebywale potrzebne i muszą zawrzeć się skrypcie. Dla wygody wszystkie dyskusyjne opcje opatruje rysunkami (w instrukcji readme, którą prześle po wstępnych uzgodnieniach). Proponuję np. ściągnąć PsNews i zawrzeć wszystkie tamte opcje w skrypcie i uzupełnić go potem dodatkami które zostaną przeze mnie podane. Oparcie na: PHP + MySQL.

Ważniejsze niestandardowe opcje:
- zgodność generowanego kodu z XHTML 1.1 Strict ew. Transitional;
- BBCode do newsów;
- System komentarzy każdej wiadomości (z systemem captcha);
- RSS do newsów;
- Powiązanie z Google AdSense;
- Dwa rodzaje dodawanych newsów (skracanie automatyczne badz opcje tresc krotka/rozwinieta);
- Archiwum wg tagów/dat;
- Newsy 'zawsze u góry';
- Poziomy użytkowników/redaktorów;
- Modyfikacje wyświetlania newsa przez wbudowany w panel edytor html z dostępnymi zmiennymi;

i inne, bardziej standardowe już opcje.

Mam nadzieję, że skrypt nie będzie bardzo drogi, z uwagi na to, że praktycznie każdy programista pisał już kiedyś system newsów. Czas realizacji nie jest aż tak istotny. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt via PW. W wiadomości proszę zawrzeć szacowaną cenę za skrypt i choć jedną pozycję z portfolio (dla mojej ogólnej informacji ;-)).

Pozdrawiam gorąco