Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forum nie dziala
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
Radusch
Witam.

Mam taki problem.

Posiadam forum na serwerze ovh.pl

Wszystko ładnie pięknie gdyby nie to ze na baze danych daja 4 mb a wiadomo ze czym wiecej uzytkownicy pisza i sie rejestruja bym baza sie powieksza.

Wiec postanowilem sobie przeniesc baze danych na inny serwer. Zalozylem konto na byethost13.com bo tam maja nieograniczona baze danych (wielkosc)

Wszedłem do php my admin na serwerze ovh i zrobilem kopie bazy zapisujac ja ajko plik na dysku. Nastepnie wgralem ja w php my admin na serwerze byhosta.

Edytowalem plik konfig.php z serwera ovh.pl wpisujac dane bezy danych z serwera byhosta.

Teraz probujac wejsc na forum otzrymuje komunikat:

------------------------------------------------
Proxy Error The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /index.php.

Reason: Error reading from remote server

------------------------------------------------

No i nie wiem co jest nie tak. Gdzie zrobilem blad questionmark.gif Prosze was o pomoc. Jesli chce ktos wiecej info to zapraszam na gg 9407786 (opcja "tylko dla znajomych" wiec jestem niewidoczny ale pisac) albo piszcie tu, na forum.

UDAT
1. Popraw temat
2. Jak jest to napisane jest to błąd PROXY, więc co ma to wspólnego z MySQL'em
3. Poza tym sprawdź czy ten twój serwer pozwala na połączenia do MySQL'a z innych serwerów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.