Dostałem pewien skrypt PHP którego używam lecz nie jest on w pełni dostosowany do moich potrzeb. Szukam kogoś kto pomoże mi go zmodyfikować. Głownie chodzi mi tu raczej o zmiany kosmetyczne czyli dodanie tabelki itp w sumie nic wielkiego. Problemem jest fakt, ze nie znam sie na programowaniu PHP i jestem w tym zielony i dlatego szukam pomocy. Link do strony która chce zmodyfikować to http://www.pdl.yoyo.pl zapraszam tam. W chwili obecnej nie jestem w stanie zaoferować nic w zamian, szukam po prostu zwyklej życzliwej osoby która poświeci mi troszkę czasu i wytłumaczy lub nawet zrobi to o co mi chodzi. jeśli ktoś zdecyduje sie na dłuższą współprace może sie to wiązać z dość wymiernymi korzyściami w przyszłości (mowa tu o pieniądzach i sprzęcie komputerowym).
Wiec jeśli ktoś ma czas i ochotę mi pomoc to wielkie dzięki i postaram sie odwdzięczyć w jakiś możliwy sposób. Czekam na kontakt pod adresem pdl@op.pl lub bezpośrednio w tym temacie. Wielkie dzięki z góry.
P.S. Współpracujemy już z jednym z programistów lecz czas nas goni i potrzeba nam jeszcze kogoś. Mam nadzieję, że znajdę tu pomoc gdyż jest mi ona potrzebna. Wszystkim dobrym ludziom wielkie dzięki.