Dla naszego Klienta polskiej, dynamicznie rozwijającej się firmy z branży e-commerce poszukujemy: programisty PHP

programista PHP
Nr ref.: PPHP/JCH/SZ
Praca stała

<H5 style="MARGIN-BOTTOM: 0px">Zakres obowiązków:</H5>
  • Tworzenie aplikacji typu e-commerce i e-marketing;
  • Projektowanie i implementowanie aplikacji WWW;
  • Praca przy projektach związanych ze sklepami internetowymi;
  • Tworzenie dokumentacji technicznej.

<H5 style="MARGIN-BOTTOM: 0px">Wymagania:</H5>
  • Min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku;
  • Zaawansowana znajomość języka PHP, z naciskiem na wersję piątą;
  • Doświadczenie w programowaniu obiektowym, wzorce projektowe, frameworki (preferowany Zend Framework);
  • Doświadczenie w projektowaniu aplikacji internetowych z uwzględnieniem optymalizacji;
  • Bardzo dobra znajomość bazy danych MySQL;
  • Znajomość XHTML / CSS / JavaScript;
  • Umiejętność pracy z systemami kontroli wersji;
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym korespondencję emailową;
  • Chęć i umiejętność rozwiązywania trudnych problemów związanych z projektowanym oprogramowaniem;
  • Umiejętność pracy w zespole.

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV i listu motywacyjnego ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych oraz zaznaczonym numerem referencyjnym na adres:
cv.ri@pl.randstad.com Na aplikacji prosimy o dopisanie klauzuli: "Potwierdzam prawdziwość powyższych danych i zgadzam się na przetwarzanie i administrowanie moimi danymi, które podałam/em do wiadomości Randstad Sp. z o.o. do celów rekrutacji pracowników. Jednocześnie oświadczam, że zostałam/em poinformowana/y iż moje dane mogą zostać przekazane potencjalnym pracodawcom oraz, że mam prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich poprawiania, prawo sprzeciwu wobec ich przetwarzania w wyżej opisanym celu oraz wobec przekazywania danych innym podmiotom, a także prawo zażądania zaprzestania przetwarzania moich danych osobowych ze względu na moją szczególną sytuację. Podanie danych jest dobrowolne. Jednocześnie wyrażam zgodę na podejmowanie czynności mających na celu weryfikacje prawdziwości przekazanych przeze mnie dokumentów i informacji w nich zawartych."

Agencja doradztwa personalnego (nr licencji 47/2)

Randstad Infostaff
Al. Jerozolimskie 56C 00-803 warszawa
+4822 462 25 00 T, F
www.randstad.pl