Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt downloadu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Filiop
Szukam programisty który stworzy (nie od podstaw) system downloadu podpiętego pod php-fusion Szablon mam gotowy wystarczy podpiąć skrypt. Cała trudność polega na tym aby do downloadu osoby miały możliwość dodawania plików po zarejestrowaniu (w php-fusion) a pliki były zapisywane na serwerze innym niż strona z downloadem (o ile to możliwe, jeśli nie to podepnie się subdomenę na inny serwer)
Teraz krótka specyfikacja

- Dodawanie plików po zarejestrowaniu
- Pobieranie plików po zarejestrowaniu
- Formularz dodawania plików:

Kategoria (do wyboru kilka kategorii z możliwością dodawania kolejnych w panelu admina)
Wykonawca *
Tytuł utworu *
Rozmiar
link do utworu
"Załaduj utwór" (użytkownik może albo dać link do pliku albo załadować go na serwer)

Dodaj (akceptacja)

- Pliki są uporządkowane w kategoriach alfabetycznie (kategorie również są uporządkowane alfabetycznie)

z panelu admina dodawanie/usuwanie/edycja kategorii i usuwanie plików To wszystko.

Jako że mogę udostępnić cały system uploadu plików, w internecie jest masa skryptów downloadu które można łatwo przerobić (ponoć) cena nie jest wysoka, ok 50zł chciałbym za to zapłacić.

kontakt: filiop10@o2.pl
gg: 616795

Termin realizacji tego projektu to max. kilka dni.

Pozdrawiam.
Cienki1980
Oferta Pracy toto nie jest, więc przenoszę na Giełda Ofert->Poszukuje
domis86
Jeszcze jedno zero i ktos sie moze zglosi.
phpion
Cytat(Filiop @ 13.11.2007, 00:18:28 ) *
ok 50zł chciałbym za to zapłacić.
[...]
Termin realizacji tego projektu to max. kilka dni.

Wiem, że wszelkie komentarze są w tym dziale niemile widziane ale jednak... Popatrz co napisałeś. 50 zł za kilka dni roboty? Ile to wyjdzie na godzinę? Sorry ale sprzedając znicze pod cmentarzem uzyskuje się lepszą stawkę...

PS: nie mówię, że wykonanie tego zlecenia faktycznie zajęłoby tyle czasu winksmiley.jpg
Cysiaczek
Dobra - lepiej to zamknę, bo to nie miejsce na dyskusje ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.