Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Praca] szukamy programisty PHP & FLASH
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
michal1-1991
Witam!

Ostatnio wpadłem na pomysł stworzenia serwisu, jakiego jeszcze nie ma. Oczywiście plan itp wymyśliłem dopiero parę dni temu, jednak jedno co można powiedzieć, to że serwis skazany jest na sukces.

Parę spraw technicznych...
Serwis będzie w musiał być wspomagany przez flash. Oczywiście Ajax również będzie wykorzystywany, ale sądzę że programista potrafiący łączyć PHP z Flashem, powinien znać i Ajax. Dalsze szczegóły na temat co i jak tylko dla osoby w pełni zainteresowanej.

Kogo poszukuję...
Przede wszystkim osoby rzetelnej, pracowitej oraz samouczącej się. Nic mi z osoby która po 2 dniach powie mi że nie potrafi. Dobrymi atutami byłoby zaprezentowanie swojego Portfolio, w szczególności jeśli pracę tam zawarte łączą ze sobą Flash & PHP. No i oczywiście to czym kieruje się rynek... odpowiednia cena będzie rangą najwyższą. Jeśli wszystko co podałem i co wymagam nie stanowi dla Ciebie problemu, a przy okazji jesteś dobrym grafikiem i potrafisz budować strony wydajne oraz wyglądające, prawdopodobnie praca jest Twoja!

O ogłoszeniu...
Póki co poszukuję ludzi do nowego projektu. Póki co znalazłem już jądro serwisu, dzięki czemu pracą programisty będzie tylko odpowiednio przystosować wyniki bazy danych oraz odpowiednie wlepienie czego gdzie trzeba. Serwis chciałbym uruchomić jak najszybciej, jednak jestem uzależniony od funduszy przesyłanych mi przez Google AdSense a mogę się ich spodziewać pod koniec tego, a na pewno już koniec przyszłego miesiąca.

Kontakt...
Jeśli nie znasz AJAX i nie umiesz łączyć PHP z Flash, nawet nie marnuj swojego, a przedewszystkim mojego czasu.
GG: 8733858
mail: admin@eVortal.pl

Liczę na waszą pomoc!
Pozdrawiam
mike
Cytat(michal1-1991 @ 15.11.2007, 22:07:10 ) *
(...) serwis skazany jest na sukces.
A Ty jesteś skazany na przychylność wolontariuszy i właśnie tag [wolontariat] doklejam do tytułu wątku, no chyba, że coś oferujesz w zamian za poświęconą pracę (nic nie spomniałeś o wynagrodzeniu)?
Jeśli nie ... to nie trać naszego czasuna zamieszczanie takich pierdół.
kosmowariat
Oczywiście Ajax również będzie wykorzystywany, ale sądzę że programista potrafiący łączyć PHP z Flashem, powinien znać i Ajax.

ciekawe stwierdzenie <lol2>
michal1-1991
Przepraszam że nie odpisywałem, ale tak działa subskrypcja że maili nie wysyła a już na pewno do mnie nie dochodzą.

To nie jest wolontariat!

W zamian oferuję wynagrodzenie pieniężne, w ramach oczywiście zdrowego rozsądku.

Jedynym minusem jest fakt, iż pieniądze dostanę na początku stycznia (Google AdSense) a projekt chciałbym uruchomić w sylwestra. Jeśli ktoś byłby chętny, proszę się zgłaszać.

Ze względu na niezbyt długi czas a bardzo rozbudowany projekt, zmuszony jestem zmniejszyć czas szukania programisty. Dlatego też proszę zgłaszać swoje kandydatury do wtorku (27.11.2007)

Cytat
Oczywiście Ajax również będzie wykorzystywany, ale sądzę że programista potrafiący łączyć PHP z Flashem, powinien znać i Ajax.

ciekawe stwierdzenie <lol2>

Mało osób umie połączyć Flasha i PHP a jeśli umie, z reguły jest na tyle dobrym programistą iż odrabia zadania domowe i zapoznaje się z nowymi technologiami.
NuLL
A istnieje mozliwosc podpisania umowy gwarantujacej oplacenie wykonanej pracy w okreslonym terminie ?
in5ane
Cytat
Jedynym minusem jest fakt, iż pieniądze dostanę na początku stycznia (Google AdSense) a projekt chciałbym uruchomić w sylwestra. Jeśli ktoś byłby chętny, proszę się zgłaszać.

A kto na takim Google AdSense ma dużo kasy? Odp. jest jasna: NIKT.. więc, tak czy siak to dużo się nie zarobi.
michal1-1991
Na Adsense z miesiaca na miesiąc mam więcej... 2 miesiące temu 22$, w tamtym miesiącu 72$ a w tym na dzień dzisiejszy ok. 120$. Serwis ma ok. 1300uu i takie zarobki, czy to mało??

Apropo umowy gwarancyjnej to średnio bo to trwa parę dni a czasu nie ma, jak coś to napisz na gg to omówimy szczegóły
freesbe
"W zamian oferuję wynagrodzenie pieniężne, w ramach oczywiście zdrowego rozsądku."
350, czy 400zł? <lol>
licz sie z tym, ze jaka kasa taki efekt winksmiley.jpg
Cysiaczek
Wiadomo jaki zarobek? Zamykam, bo to nie miejsce na dyskusje.

300-400 zł? To jest wolontariat!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.