Witam!
Ostatnio wpadłem na pomysł stworzenia serwisu, jakiego jeszcze nie ma. Oczywiście plan itp wymyśliłem dopiero parę dni temu, jednak jedno co można powiedzieć, to że serwis skazany jest na sukces.
Parę spraw technicznych...
Serwis będzie w musiał być wspomagany przez flash. Oczywiście Ajax również będzie wykorzystywany, ale sądzę że programista potrafiący łączyć PHP z Flashem, powinien znać i Ajax. Dalsze szczegóły na temat co i jak tylko dla osoby w pełni zainteresowanej.
Kogo poszukuję...
Przede wszystkim osoby rzetelnej, pracowitej oraz samouczącej się. Nic mi z osoby która po 2 dniach powie mi że nie potrafi. Dobrymi atutami byłoby zaprezentowanie swojego Portfolio, w szczególności jeśli pracę tam zawarte łączą ze sobą Flash & PHP. No i oczywiście to czym kieruje się rynek... odpowiednia cena będzie rangą najwyższą. Jeśli wszystko co podałem i co wymagam nie stanowi dla Ciebie problemu, a przy okazji jesteś dobrym grafikiem i potrafisz budować strony wydajne oraz wyglądające, prawdopodobnie praca jest Twoja!
O ogłoszeniu...
Póki co poszukuję ludzi do nowego projektu. Póki co znalazłem już jądro serwisu, dzięki czemu pracą programisty będzie tylko odpowiednio przystosować wyniki bazy danych oraz odpowiednie wlepienie czego gdzie trzeba. Serwis chciałbym uruchomić jak najszybciej, jednak jestem uzależniony od funduszy przesyłanych mi przez Google AdSense a mogę się ich spodziewać pod koniec tego, a na pewno już koniec przyszłego miesiąca.
Kontakt...
Jeśli nie znasz AJAX i nie umiesz łączyć PHP z Flash, nawet nie marnuj swojego, a przedewszystkim mojego czasu.
GG: 8733858
mail: admin@eVortal.pl
Liczę na waszą pomoc!
Pozdrawiam