Komp + kino domowe
Mam mały dylemat miałem kupywac telewizor i składac kompa. I całkiem niedawno wpadł mi pomysł ,że kupić lepszy monitor ( z innym lepszym panelem), no i wybrałem sobie model Fujutsu Siemens19" P19-2 za 1289 na Siriusie. Czy to jest dobrym pomysłem. Podaje konfigóracje jaką wybrałem
Procek (Athlon 54000+ Box)
Płyta (główna Asus M2N SLI delux)
Karta graficzna (Radek 3850) najsilniejsze nie sa mi potrzebne ta powinna być w sam raz
RAM ( GOODRAM DDr2 Channel 2x 1024MB 800Hz , ale tego do końca nie jestem pewien ale ramu to strasznie duzo raczej mi nie potrzeba)
Zasilacz( tu nie wiem co wybrać)
HDD ( jak w3yżej ale raczej jakąć 320 z zache 16MB)
Krata muzycznaraczej 5.1 albo 7.1 dorze żeby miała funkcję otwarzani muzy 5.1 na 7.1)
Klawiatura i Mysz ( do 100 złpowinna mi wystarczyc)
Głośniki &.1 raczej ale nie jestem tego pewien czy jest sens to zależy jak k. dżwiękowa)
Z innych to oczywiście dobra karta Telewizyjna jak by było z odbieraniem satelitarnych programów to bybyło fantastycznie)
Moj budżet ( dobrze jak bym sie zmieścił ze wszystkimi akcesoriami bez monitora w trzech tysiakach)
Czy kręcisz ( sam nie wiem może trochę dlatego nie brałem AMD Atchlon X2 6000+, jeśli on jest lepszy do kręcenia w cowątpię , tobym go wybrał)
Zastosowania kompa ( ogladanie telewizji w wysokiej jakości i filmów , w przyszłosci może grafą może sie zajmę (dlatego nie najgorsza karte wybrałem) , gry ale raczej strategiczne to nie wszystko musi byc idealne)
Wazne jest dla mnie aby to było kompatybilne z Vistą na która zamierzam przejsć jak mi sie znudzi Win XP)
Proszę o pomoc i z góry dziekuję;-)