zbigniew1000
27.11.2007, 20:25:51
Założenia programowe strony.
CMS, prosty i intuicyjny z możliwością dodawania podstron, produktów.
Pasek narzędzi w panelu do edycji zbliżony do WORDa (dodawanie tabel, zdjęć, czcionka, kursywa, podgląd HTML)
Musi zawierać funkcje:
* dodawanie zdjęć oraz umieszczania znaku wodnego (i oczywiście scalenia go ze zdjeciem pierwotnym).
* możliwość określenia znaku wodnego oraz miejsca jego umieśzczenia (środek zdjęcia, rogi, czy góra lub dół),
* możliwość wyłączenia "znakowania"
Struktura strony
Główne BUTTONY 5 - 6 szt. (rozwijane MENU)
Każdy button ma inny TOP
Podstrony w dziale PRODUKTY mają różne TOPy.
Oprócz górnego menu powinno być menu z lewej strony ekranu
Inne uwagi:
Miejsce na PROMOCJE (baner lub tekst) możliwość wył. włączenia PROMOCJI
Wyszukiwanie produktów (skrócone, rozwijane z 2 pasków)
Miejsce na linki przyjaciół.
Zrobione w formie przyjaznej do pozycjonowania.
Walidacja przetestowanie.
Dodanie spokojnej muzyczki (klasycznej w tle), guzik wyłączający muzyczkę,
GALERIA moze być coś na wzór JALBUM, proste dodawanie ew. podział na kilka działów.
GRAFIKA JEST GOTOWA w PSD
Do zrobienia jest też prosty Flash (zamglenie części obiektu z logo, oraz zmienne loga innych firm jako referencje).
Proszę o oferty osoby zdecydowane, z doświadczeniem.
Płatność 50% po otrzymaniu dostępu do wersji BETA (testowej) pozostała kwota płatno po zakończeniu projektu tj. wrzuceniu na serwer. Domena jest wykupiona, serwer również.
Oferty za tysiące złotych proszę sobie darować.
Informacje dodatkowe
komisarczyk@o2.pl
Storm93
27.11.2007, 23:14:59
Cytat(zbigniew1000 @ 27.11.2007, 20:25:51 )

Jeśli masz nadzieję, że ktoś Ci to zrobi za 200zł

To też sobie daruj
AxZx
27.11.2007, 23:30:02
chyba raczej chodzilo ze oferta za 1000zl to jakas slaba oferta.
ja proponuje 2000zl.
Yumi
28.11.2007, 20:49:31
hmmm. Jaka jest stawka zlecenia ... ? bo to co Pan chce uzyskać wymaga pracy a praca wiadomo jest w cenie, chciałbym wiedziec jaka jest górna granica budżetu na strone
zbigniew1000
14.01.2008, 21:16:31
Jak ktoś poszukuję fachowca za rozsądne pieniążki, a nie fantastów za tysiące proszę o mail. Chętnie polecę.
Dla niedowiarków:
--zmoderowane--
Pozdr.
zb.
p.s. nie wszystko udało się zrobić ale jaka super cena!!!
defrag
14.01.2008, 22:33:18
Ja sie tylko zastanawiam kiedy programistow zaczna traktowac powaznie.
Ciekawe co by powiedzial budowlaniec na haslo - "Panie, zrob mi pan dom na 2k" ;]
kosmowariat
15.01.2008, 00:57:50
czym się panowie martwicie ? jakiś gówniarz z gimnazjum zrobi mu to za 300 zł a później chłopaczyna dołoży kolejne 5 tys w poprawianie tego ;] Prawda jest taka że mimo tych wszystkich komentarzy znajdzie się pseudo-profesjonalista który to zrobi za grosze. Ostatnio poprawiam sklep pewnej bardzo dużej dirmy z branży AGD - sklep napisany jest tak że szkoda mówić a ów szanowna firma władowała już w same poprawki kilka tys zł (co mi na dobrą sprawę nie przeszkadza bo większość poszła do mojej kieszeni ;] )
zbigniew1000
22.01.2008, 08:55:54
[quote name='zbigniew1000' date='14.01.2008, 21:16:31 ' post='430474']
Jak ktoś poszukuję fachowca za rozsądne pieniążki, a nie fantastów za tysiące proszę o mail. Chętnie polecę.
Dla niedowiarków:
--zmoderowane--Reklama?

?
Chyba faktycznie programista sie dobrze spisał....i jest solą w oku.
Pozdrowienia dla moderatora.
zb.
p.s. link do strony wykonanej przez zdolnego i taniego programisty wyślę na maila
hw.packard
22.01.2008, 11:48:46
Skoro ma Pan kontakt z tanim i zdolnym programistą to po co Pan szuka kogoś innego? Dla mnie to nie jest logiczne. A skoro Pan nie chce skorzystać z usług tego programisty to może on nie jest taki zdolny? Albo tani?
punkomuzykant
22.01.2008, 12:00:35
Cytat
To jakiś żart ? ten kto zrobi to za mniej jest debilem albo sprzeda gotowca.
kwiateusz
22.01.2008, 13:04:44
Wystarczy. Oferta została przedstawiona i wszelkie komentarze na ten temat sa zbędne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.