Szukam 1 współpracownika, który stworzyłby serwis społecznościowy. Web 2.0.
Uboższa wersja Naszej Klasy.
Użytkownicy muszą mieć możliwość zrzeszania się w grupy.
Musi być możliwość dodawania zdjęć.
Ocena zdjęć
Forum
Wysyłanie wiadmości użytkownikom.
Opcja wyszukaj na stronie (po określonym filtrze np miasto, użytkownik itp.)
Miejsce na baner na stronie, adsense itp.
Ewentualnie blog.
Serwis który mam zamiar wdrożyć nie będzie kolejnym klonem istniejących już tego typu serwisów. Serwis będzie uderzał w niszę.
Serwis może być na bazie darmowych dostępnych w sieci aplikacji lub też napisany od nowa.
Podział przyszłych zysków 50/50.
Jestem marketingowcem, więc Ja zjamuję się szeroką w tym znaceniu promocją poprzez katalogowanie, wątki na forach, księgach gości, ogłoszenia, pisanie artykułów z linkiem do serwisu (np do artelis.pl), współpraca z dużymi serwisami, wymiana banerów, linkowanie do serwisów typu wykop, mailingi, blogowanie z linkiem do strony, współpraca z popularnymi newsletterami, programy partnerskie, kontakty z reklamodawcami, sprzedaż powierzchni reklamowej, marketing wirusowy itp.
Ja wymyślam slogany, tematykę, wysyłam oferty. To wszystko oczywiście po konsultacji z partnerem.
Ja zapewniam domenę, na początek również miejsce na dobrym wirtualnym serwerze.
W planach jest jeszcze kilka ciekawych projektów(serwisów), które chciałbym stopniowo wdrażać. Szukam poważnego partnera na długą współpracę, który zajmie się stroną techniczną, napisaniem (bądź przerobieniem na j. polski istniejącego) programu, instalacją i obsługą bazy danych. Z czasem instalacją dodatkowych usług na serwisie (np mikropłatności)
Teraz jest najlepszy okres by tworzyć tego typu serwisy, bo za rok już będzie zapachany rynek.
Kontakt tomasz02@interia.eu