Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Pomoc przy serwisie free shoutcast + free autopilot
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
mccn
Witam,

Nie znalazłem odpowiedniego działu na forum na ten temat więc pisze go tu.

a mianowicie szukam ekipy do stworzenia serwisu ala stacja.fm czyli serwis udostępniający darmowe serwery shoutcast tylko z małą niespotykaną nowością czyli + autopilot do serwerka.

więcej informacji chętni do pomocy znajdą: TU
Cysiaczek
Giełda ofert -> Poszukuję [wolontariat].
Przenoszę
mccn
Dziękuje i przepraszam za zły dział.

Widze że zbyt wielu chętnych niema.
mike
A co w tym dziwnego, że ludzie nie chcą pracować za darmo?
mccn
No w sumie to tak za darmo umarło a dlaczego ja robie to wszytstko za darmo + własne wkłady pieniężne nie wiem możę jestem głupi że chce stwożyć coś takiego kosztem mojej pracy i innych dla ludzi za darmo.
mike
Cytat(mccn @ 3.01.2008, 14:32:16 ) *
(...) a dlaczego ja robie to wszytstko za darmo
Bo to Twój projekt, którego nie jestes w stanie zrealizować sam. To normalne że szukasz pomocy.

Cytat(mccn @ 3.01.2008, 14:32:16 ) *
(...) własne wkłady pieniężne nie wiem możę jestem głupi że chce stwożyć coś takiego kosztem mojej pracy i innych dla ludzi za darmo.
Sam sobie odpowiedz. Wkładasz pieniądze ale za prace płacić komuś juz Ci się nie uśmiecha.
A na pytanie czy chciałbyś dla kogoś pracować za friko jak sobie odpowiesz?
mccn
Jeżeli bym pracował dla jakiejś firmy to napewno nie za darmo jeśli miał bym pracowac w ramach wolontariatu dla ludzi dla jakiegoś dobra społecznego napewno nie czerpał bym stego żadnych kozyści prócz satysfakcji.

a co do płacenia komuś to jeśli było by mnie stać to nie stważał bym żadnych problemów z zapłaceniem za wykonaną pracę.

Temat mozna zamknąć znalazłem już odpowiednich wspólników.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.