Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prezentacja Flash
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
szymo
Witam!
Chcę zrobić prezentacje we Flashu (rozszerzenie*.swf) ale nie mam żadnego programu do tego:/ Co byście doradzili? Zależy mi żeby można było dodać wiele efektów. Nie musi to być darmowy program, ważne żeby była wersja trial na 30 dni to wystarczy haha.gif
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdro!
suchy1
macromedia flash studio 8 ale efekty to musisz sobie sam zrobic, byl program ktory mial wgrane efekty flasha nazywal sie jakos swift ?! nie pamietam dokladnej nazwy
szymo
Dzięki, już coś zaczynam robić, ale mam jeszcze jedno pytanie... czy dało by się prezentacje zrobioną w power poincie albo w OpenOffice Impress zkonwertować do formatu video (*.avi itp.) albo *.swf ?
sztosz
Tak. http://www.google.com/search?q=powerpoint+to+flash
szymo
Dzięki, działa tylko ten napisz w prawym dolnym rogu jest dobijający;/
Czytałem gdzieś na forum że podobno Open Office potrafi prze konwertować prezentacje na *.swf tylko nie napisali jak:/
Nie musi to być koniecznie plik Flash, może być też na *.avi itp. Byle by nie było nigdzie żądnego napisu itp. A jeśli nie ma takiego to zrobię to w jakimś programie:p
sztosz
Jaki napis? Ilu narzędzi spróbowałeś? smile.gif Tego typu programów jest bez liku. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.