Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [praca] zdalnie - programista PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
become
Prosze o nie zamykanie mojej oferty tylko dlatego ze ktos uwaza ze mam zbyt wygorowane ambicje placowe.
W innym moim poscie ktos zasugerowal ze programista PHP powinien zarabiac 1000 netto.
1700 netto ma sprzedawca w barze w Gdyni na dworcu. 2100 ma magazynier w stoczni, który wydaje narzędzia.
Wiec prosze o nie wpisywanie komentarzy zanizajacych poziom wynagrodzen programistow PHP.

Poszukuje pracy jako programista PHP na 1/2 etatu. Pensja minimalna to 1500-2000 netto na początek.
Portfolio zrealizowanych projektow tylko na priv.
Znajomosc:
HTML, CSS - poziom bardzo dobry
JavaScript - poziom dobry (dodatkowo znajomosc moo.tools, jQuery)
AJAX - podstawy wystarczajace do zaimplementowania środowiska AJAX.
PHP - programowanie poroceduralne - poziom zaawansowany
PHP - obiektowy - dość dobry / w trakcie nauki
MySQL - poziom dość dobry, dobra umiejętnosć projektowania baz
PostgreSQL - podstawowy
Umiejetnosc pisania optymalnego i czystego kodu (MVC).
SMARTY - poziom bardzo dobry
phpion
Prosisz o powstrzymanie się od komentarzy no ale popełniasz jeden błąd. Panowie, o których piszesz, zapewne pracują już X lat w związku z czym mają zdobyte doświadczenie. Ty natomiast szukając pierwszej (jak mniemam) pracy takowego nie posiadasz. Nieważne czy pykałeś sobie na freelancerce 1 miesiąc czy 5 lat - oficjalnie doświadczenia nie masz. Krzycząc 1500-2000 netto na początek (czyli w okresie próbnym) na pół etatu wywołujesz jedynie uśmiech na twarzy. No ale trzymam kciuki...
become
1. mam pracę - szukam dodatkowego zajecia wiec mozesz sobie mniemać jak chcesz
2. mam dosyć spore doświadczenie. zrealizowanych kilkadziesiat stron i kilka aplikacji webowych + jedna aplikacja w HTA jako pokaz moich umiejetnosci w JS
3. podane zarobki dotyczą osób młodych - moich znajomych. chcesz jeszcze jeden przyklad. moj znajomy, ktory wczesniej pracowal na PKP, a od roku pracuje jako kontroler na tasmie w firmie produkującej blachodachówke. pensja 2200 netto + 300 premii /2 razy do roku.
Jego praca wymaga o wiele mniej kwalifikacji niz młody programista PHP.
4. nie wiem czy nie potraficz czytać czy jak. napisalem przecież swoje umiejętności, więc nie wiem czemu sugerujesz że nie mam doświadczenia.
5. Problem znany wielu - programisci PHP sa niedocenieni na co wskazuja komentarze. Robisz komus skrypt w PHP i siedzisz nad nim 3 godziny i kasujesz 100 zł. Przychodzi hydraulik i przerabia instalacje gazową w 1 godzinę i bierze 200. Jak chcesz mozesz robic ten skrypt za 50, skoro cenisz godzine swojej pracy na 15 zł. Ja wzialbym np. 500.
itsme
1. juz pisales takie ogloszenie weic nie spamuj - nikt sie nie zglosil na poprzednie? - widocznie za drogi lub z cienki jestes.
2. na tasmie zarabiaja wiecej ? idz na tasme ....
3. umiesz malo - OOP podstawy wciaz sie ucze .. daj spokoj
4. temat zamykam pozniej usune - uwazam to za spamowanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.