Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak moge zaplacic komus, kto mieszka w USA
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
maciejk
Kupilem przez internet (USA) efekt do gitary ale nie wiem za bardzo jak moge gosciowi za to zaplacic, napisal mi ze poleca western union ale podczas rejestracji sie gubie sad.gif https://www.auctionpayments.com/Step5.asp co mam wpisac w "Name as it appears on credit or debit card:" oraz w "Billing address" .
Czy ktos z Was ma doswiadczenie z takimi rzeczami? Jesli tak to jak to wygladalo w Waszym przypadku?

ps.
Wesolych swiat!!!!!!!!
POLVIP
chcesz zaplacic z westernunion(WU)?

aby to zrobic, musisz mieć numer konta tej osoby z WU, iść do najbliższego biura WU w polsce i wplacić tam należne pieniądze.
Nie wiem czy WU jest najlepszym wyjsciem z tej sytulacji - po pierwsze opłata za usługę to $11 (w usa) po drugi - stracisz na wymianie (zł do $) - trzecie - używaj karty płatniczej visa lub master - wtedy masz szanse na odzyskanie pieniędzy w przypadku jakiś komplikacji
w WU nie ma zwrotu wiec mało kto tego używa
ramze
Skorzystaj z tych serwisów:

www.paypal.com
www.e-gold.com

Wygodnie jest przelać kasę na konto. Możesz też skorzystać z karty kredytowej, ale osoba do, której wysyłasz kase musi posiadać odpowiednie mechanizmy do odbioru kasy dzięki kartom kredytowym/płatniczym.
BzikOS
Posty nie związane z tematem zostały usunięte.
POLVIP
Cytat
Skorzystaj z tych serwisów:

www.paypal.com
www.e-gold.com

Wygodnie jest przelać kasę na konto. Możesz też skorzystać z karty kredytowej, ale osoba do, której wysyłasz kase musi posiadać odpowiednie mechanizmy do odbioru kasy dzięki kartom kredytowym/płatniczym.

niestety ale paypal nie jest jeszcze dozwolony w polsce tylko dla obywateli tych państw (zobacz liste tutaj http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p...untries-outside )

e-gold - chcesz handlować złotem wow!!! popierwsze musisz założyć konta w obydwu systemach i odbierający pieniądze też muszą mieć konta z nimi . Powiem jedno - nigdy nie słyszałem o e-gold jak i też nikt z moich znajomych - ja bym nie ryzykował ze złotem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.