Chcialem zapyutac czy ktos z was zna servery z cURL ale darmowe u mnie nie chce sie zainstalowac musialbym cale php5 kompilowac na nowo ale nie chce czegos popsuc??
.radex
1.06.2008, 19:35:41
cURL AFAIK działa jako biblioteka, więc nie widzę potrzeby osobnej kompilacji. Wystarczy dościągnąć dll-kę/plik .so i edytować jedną linijkę w php.ini
SOrki ze zapytam ale masz konto za free i jest cURL teraz sie rejestruje i zobacze czy faktycznie dziala jesli tak to mam dla ciebie wielkiego +
Czy naprawde trzeba akceptowac rejestracje telefonicznie?? Bo ja jestem z wloch podalem taty nr ale czy to takie chore??
Zaistniala glupia sytuacja nie moge aktywowac domeny nie mam telefonu stacjonarnego podalem nr komurki ojca i dalej nic przychodza mi email'e ze ze nr jest zajety a w profilu nawet jak wpisuje nr w dobrym formacie to mam jakis blad
Wiem ze tak troche glupio sie spytac ale czy ktos moglby mi zalozyc konto chodzby na 2-3 dni potem tej osobie oddam ftp etc.... poprostu musze potestowac jeden skrypt bardzo byl bym wdzieczny
Problem rozwiazany
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.