Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [img]Ikony na naszej klasie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Lejto
Skąd wziąć lub jak zrobić takie ikony jak są na naszej klasie np.
Czy do tego potrzebny jest jakiś program bo chyba w Photoshopie nie da się tego zrobić, czy oni to biorą z jakiejś strony www udostępniającej takie ikony?

Pozdrawiam
maziak
Photoshop / corelDRAW / gimp od bidy / paint tongue.gif

Cytat
czy oni to biorą z jakiejś strony www udostępniającej takie ikony?

A to strona to niby skąd bierze? smile.gif
.radex
Hahhahaha, śmiech na sali haha.gif haha.gif haha.gif haha.gif

Sorry, że się tak wyrażę, ale Twoje pytanie jest naprawdę debilne głupie. Ikony można zrobić w każdym programie, nawet w M$ Paincie. Skąd Ci przyszło do głowy, że nie można tego zrobić w photoshopie?! I skąd Ci przyszło do głowy, że w miarę profesjonalna strona używa jakichś darmowych ikonek?!
Lejto
@radex_p to można zrobić w Paincie ale nie tak dobrze myślałem ze jest jakiś specjalny program do tworzenia takich małych ikon...
.radex
A co za problem, zrobić ikonę w większej skali a potem zmniejszyć?

Albo najlepiej zrobić wektorową?
koderrr
z tym wmiare profesjonalna to przesadziles

to serwis z najwieksza ogladalnoscia w Polsce
.radex
no i co z tego?
Ociu
Przedszkole -> Hydepark.

@Edit:
Napisałem posta, a nie przeniosłem tematu.
...
Qleer
Photoshop <3

Taką ikonkę wyczarujesz w kilka minut jeśli jesteś wprawiony smile.gif Jeżeli tworzysz stronę przykro mi ale bez podstaw grafiki się nie obejdzie - chyba, że będziesz ściągał i dorabiał coś z www.iconarchive.com
!*!
To jakaś prowokacja tak? W programach do tworzenia grafiki najcześciej oglada się filmy albo robi naleśniki.
bim2
W "Fotoszopie" zrobisz sobie ostrogonowa, a w "Korel Drawie" naleśniki. Nie wiedziałeś o tym? Aaa, co do ikonek, to paint chyba to obsługuje, ale nie jestem pewny. Microsoftowi nie chciało się implementować "cookmode" więc dali edycję grafiki ;/ Pff
webdice
Proszę skończyć ten off topic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.