Witam !
Jestem w stanie zapłacić 500zł+ osobie która podejmie się napisania skrypty wyceny który będzie korzystał z z góry ustalonej ceny MySQL lub na podstawie odczytu danych z pliku [ oczywiście jeśli jest taka możliwość ].
Skrypt ma się składać z pól "Skąd" oraz "Dokąd" wyświetlacza ceny ustalonej domyślnie oraz aby pokazywał on 4 obrazy samochodów nad każdym z ceną zwiększoną o dany procent od ceny domyślnej.
Wszelkich informacji udzielę na GG: 6003405
Skrypt chciałbym aby był podobny/zbliżony do tego tutaj http://ukairportcar.co.uk/
Cena do negocjacji + Możliwość współpracy przy większym już silniku wyceny [ płacę 2500zł+ ]
----------------------------------------
Zamknięty - Znalazła się kompetentna osoba której zostało powierzone to zadanie
Zamknięte.
Odpisuję jako odpowiedź do mojego własnego postu z racji iż pomimo Edit`a nadal dostaję wiadomości od zainteresowanych osób. Więc informuję że zlecenie napisana tego skryptu zostało już prawie wykonane. To nie koniec moich ogłoszeń na tym Forum jak napisałem wyżej będzie potrzebna osoba do wykonania następnego Silnika oraz innych prac więc cierpliwości.
Pozdrawiam serdecznie oraz dziękuję za tak liczne zainteresowanie się moim ogłoszeniem