Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Checkbox
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
spayk
1) Potrzebuje zmienić wygląd checboxa tak zeby był to jakiś x.png i na środku był tekst po kliknięciu zmieniał sie w obrazek y.png i tekst był powiększony. Prosze o dokładny przykład
2) Jak zrobić zliczanie takich checboxów ile ich jest zaznaczoncyh i jak zabezpieczyć zeby można było zaznaczyć ich naraz np 5

Dzięki za pomoc
Wiem ze to takei troche lamerskie bo widziałem juz to na forum no ale... Zabardzo rozkminić tego niemoge
pedro84
Cytat
1) Potrzebuje zmienić wygląd checboxa tak zeby był to jakiś x.png i na środku był tekst po kliknięciu zmieniał sie w obrazek y.png i tekst był powiększony. Prosze o dokładny przykład

Przecież tego od groma w Google... Google.pl => javascript custom checkbox

Cytat
2) Jak zrobić zliczanie takich checboxów ile ich jest zaznaczoncyh i jak zabezpieczyć zeby można było zaznaczyć ich naraz np 5

Google.pl => javascript count checkbox

Cytat
Wiem ze to takei troche lamerskie bo widziałem juz to na forum no ale... Zabardzo rozkminić tego niemoge

Było tego pełno, wystarczy szukać i... ruszyć trochę głową.
spayk
a jak zrobić zeby na tym checkbox można było napisac tekst ?
pedro84
Na checkboxie? Że jak Ty sobie to wyobrażasz? smile.gif Nigdy czegoś takiego i nie sądzę, żeby było możliwe, ale też zależy o co Ci chodzi.

@down: ?
spayk
no właśnie chyba zabardzo nierozumiesz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.