Witam, nazywam się Bartek K. i mam do zaoferowania zdalne lekcje korepetycyjne bądź naukowe z PHP, MySQL, JavaScript (najlepiej biblioteka JQuery), (x)HTML, CSS oraz PAWN (język skryptowy AMXX oraz serwerów SAMP). Ów lekcje prowadzone będą przy pomocy komunikatorów Gadu-Gadu, Skype oraz programu TeamViewer (w niektórych - niezbędnych przypadkach). Przed złożeniem zamówienia na lekcję należy wpierw jasno i klarownie wybrać jakiego materiału ma ona dotyczyć. Im szerszy materiał zostanie wybrany tym mniej zostanie przytoczonych mu przykładów. Oczywiście wszystko podlega negocjacji i chętnie sam pomogę ustalić odpowiedni materiał. Na lekcje zostaną przygotowane materiały dydaktyczne (przykłady, listingi, ciekawostki) oraz zadania na utrwalenie i sprawdzenie zdobytej wiedzy. Gwarantuje zrozumienie wybranego materiału - w przypadku gdy po godzinnej lekcji nie zrozumiecie wybranego materiału umówię się z Wami na kolejny termin bez dodatkowych opłat bądź zwrócę koszty tej lekcji. Cena tej lekcji wynosi 30 złoty za godzinę.

O mnie: Nazywam się Bartłomiej K. i mam lat 15ście programowaniem interesuję się już od jakiś 3 lat i od początku była to dziedzina technologii WEB. Obecnie jestem Developerem na Polskim Supporcie MyBB oraz uczestniczę aktywnie w kilku projektach. Stworzył sporo witryn dla własnych potrzeb, wtyczek pod silnik MyBB i innych modułów.

UWAGA: Istnieje możliwość lekcji grupowych czyli np. 2-3 osoby jednocześnie wtedy lekcje są ciekawsze ponieważ przy okazji wchodzi nauka pracy w grupie i ciekawsze projekty.

Kontakt:
GG: 8 1 3 2 7 3 4
E-Mail: nad3jf [at] g.pl

Pozdrawiam.