Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Osadzanie Flasha/Video HTML5
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
metal
Witam,

Ostatnio dostałem zapytanie odnośnie zrobienia podobnego efektu jak na tej stronie http://www.dolcegabbana.com/dg/#/woman/,

Chodzi o to żeby w tle wyświetlał się element flashowy z tym ze strona musi być kompatybilna z wszystkimi przeglądarkami
oraz tabletami i telefonami komórkowymi.

Klient twierdzi ze ten element flashowy wyświetla mu się na ipadzie (zainstalowałem sobie emulator ale na nim nie działa ten flash)

Pytanie zatem czy takie coś zadziała na smartfonach? O ile wiem flash nie działa na smartfonach.
Jeżeli nie Flashem to czy jest jakiś sposób w HTML 5 na rozwiązanie tego problemu?

Z góry dzięki za pomoc!
erix
Smartfon i Flash? Raczej zapomnij; w iPhone tego nie ujrzysz, w WP7 też nie, w Androidach chyba trzeba kombinować.
webriddles
Witam, mam problem z odtwarzaniem formatu webm w przegladarce Firefox, we wszystkich innych wszystko działa dobrze, a w ognistym lisie wywala błąd MIME. Wyczytałem, że trzeba dodać w .htaccess formułkę "AddType video/webm .webm", ale to nic nie pomogło. Ktoś z Was ma jakieś sprawdzone metody?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.