Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czytnik stron html
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
IIFF
Potrzebuje prostego programu(portable) który przeczyta mi stronę i gdzie będe miał 100% gwarancji że żaden szef korporacji nie dostanie moich danych do swoj bazy.

Wiem że strony html z dysku, można czytać bez połączenia z internetem, ale potrzebuje czegoś co nigdzie, napewno nie wysyła tych danych.
Adikso
Chodzi tobie o czytnik źródła czy przeglądarkę?
Rid
Nie rozumiem za bardzo co Pan chce osiągnąć.Jeśli chce Pan ukryć kod źródłowy ,można użyć metody java obfuscation.
Ustawić odpowiednie prawa dostępu w bazie danych,jeśli boi się Pan kradzieży danych.Można także użyć tego firewala
http://www.netcraftsmen.net/resources/arch...all-basics.html,gdzie ustawi w nim Pan
,hasło i login-nikt kto nie zna hasłoa lub loginu nie połączy się wtedy z Pana serwisem.Nie stosowałem jeszcze tego firewalla ale myślę ,że możnaby temu się lepiej przyglądnąć.
gargamel
Jakiego rodzaju dane chcesz ukryć ?
IIFF
Chodzi mi o wyświetlenie strony w możliwie najprostszym i najlżejszym programie, by dane które tam będe przeglądać(strasznie ważne...) nie mogą nigdzie wycieknąć.

Najlepiej by ta przeglądarka nie łączyła się w ogóle z internetem, a tylko czytała strony z dysku.
gargamel
A te strony które chcesz przeglądać, to one są u Ciebie na dysku, czy "w internecie" ?
Rid
Może to Pana zainteresuje:
5 Free Offline Browsers to Browse Websites Offline.

Pozwala na przeglądanie witryn internetowych w trybie offline.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.