Witam, mam do sprzedania system CMS wraz z prawami autorskimi, niestety nie mam już czasu na bawienie się z nim dalej a szkoda by mi było aby projekt wpadł w śmieci... system jest oparty o bazę danych MySQL i był prze zemnie tworzony przez około dwa lata z przerwami posiada takie moduły jak formularz kontaktowy, autoryzację użytkowników, galerię, ofertę. Po stronie podstaw ma to co powinien zarządzanie podstronami + historia edycji i porównywanie zmian, możliwość podłączenia pod wybraną podstronę wybranego modułu jak i własnego pliku PHP który się wykona, edycją/dodawanie/usuwanie dodatkowych menu, w ustawieniach mamy możliwość zmiany ustawień podstawowych takich jak np. rewrite praktycznie w dowolnym kształcie, po ustawienia czasów sesji poszczególnych grup, dodatkowo dla każdego administratora można indywidualnie i szczegółowo określić dostęp do poszczególnych funkcji i części panelu, posiada także parę funkcji diagnostycznych jak wyszukiwanie białych znaków w plikach czy sprawdzanie stanu zapisywalności wymagalnych folderów, oczywiście niektóre rzeczy są zapisywane do cache co pozwala na zaoszczędzenie serwera dane są odświeżane automatycznie po upłynięciu określonego czasu, mamy także możliwość ręcznego czyszczenia cache, są też logi akcji administratorów/użytkowników, logi logowań użytkowników/administratorów z możliwością włączenia geolokalizacji adresu IP podczas tworzenia sesji, możemy także zarządzać dodatkowymi polami w profilach użytkowników jak i administratorów, sesje są oparte o bazę danych dzięki czemu uzyskałem nie wiem czy potrzebną opcję wylogowania dowolnego administratora/użytkownika, wszystkie formularze i dane przesyłane metodą POST są zabezpieczone przed re-postowaniem, oczywiście istnieje łatwa możliwość zmiany szablonu.

Tak więc czy ktoś był by zainteresowany kupnem? na cmsie działaja 6 stron jedna z nich to www.demonyognia.pl

Czekam na propozycję i chętnie udzielę dodatkowych informacji PW, GG:11571285, Skype:artur.oller1