Poszukuję wykonawcy sklepu internetowego.
Obecnie prowadzę sklep z zabawkami (15000 produktów) i chcę aby sprzedaż realizowana była też przez internet.
Posiadam podstawową wiedzę o: CMS (mam prostą stronę - wizytówkę), grafice (korzystam z Paint NET), html.
Mniej niż podstawową o css i szablonach do cms

Wymagania:
sklep nie musi być pisany od zera (autorski) może być to wdrożenie istniejącego rozwiązania ale z pełną dokumentacją instalacji lub pomocą
CMS
przyjazny dla użądzeń mobilnych
wszelkie bajery sklepu internetowego jako moduły które albo kupię odrazu albo będzie można je dołorzyć - wszystko zależy od ceny i przydatności bajeru
gwarancja 24 miesiące
instrukcja z bezpiecznego korzystania
pomoc techniczna w razie problemów
możliwość:

integracji z porównywarkami cen
integracji z portalami aukcyjmymi i ogłoszeniowymi
płatności przez internet
wyboru rodzaju dostawy (poczta, różne firmy kurierskie) z obliczamiem kosztów
nieskomplikowanej aktualizacji oprogramowania sklepu
integracji z oprogramowaniem magazynowym - nie podam z jakiego obecnie korzystam ponieważ biorę pod uwagę możliwość zmiany oprogramowania magazynowego a nie chcę aby to porogramowanie było wyznacznikiem oprogramowania sklepu
tworzenia prostych banerów promocyjnych np. flash - ta opcja nie koniecznie musi być częścią sklepu (ale sklep musi je obsługiwać) może być to propozycja oprogramowamia które kupię osobno
zmiany skórki sklepu np. lato - zmina - święta itp. (instrukcja obsługi do zmiany tzn . jakie pliki graficzne i gdzie należy zmienić )
sprzedaży towarów i usług i plików pobieranych z serwera

Biorę również pod uwagę zmianę serwera obecnie korzystam z: e h o s t . p l (nie jest to reklama dlatego napisałem jako rozstrzelone) ponieważ zdaje sobię sprawę że ten z którego korzystam może nie obsługiwać oprogramowania sklepu w ramach kompleksowej oferty rozważe propozycję oferty serwera (wspóldzielonego, dedykowanego lub zakupu i postwienia u siebie ale ta opcja musiałaby być z propozycją obsługi - zatrudnił bym informatyka wymagania: zamieszkanie i praca w Bydgoszczy).

Proszę nie kojarzyć mojego loginu z adresem na jaki mógłby sugerować mail i to konto zostały założone wyłącznie na potrzeby realizacji i wdrożenia sklepu internetowego, celowo nie podaję danych firmy ponieważ nie mam czasu na nenkanie mnie ofertami telefonicznymi i zachwalanie co kto potrafi - ta opcja był przetestowana przy zakładaniu strony wizytówki i nie sprawdziła się.

Proszę o oferty z portfolio na PW lub mail (mój login na gmail.com) kontak nawiążę z osobą która przedstawi najlepszą ofertę popartą realizacjami którym można się przyjżeć.