Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHP i MySQL Tworzenie stron WWW Vademecum profesjonalisty wydanie 4
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
Evinek
Sprzedam książkę PHP i MySQL Tworzenie stron WWW Vademecum profesjonalisty wydanie 4.
Książkę polecam. Płyta prawie nie używana.

Możliwość wystawienia na allegro.
Zdjęcia: http://db.tt/vXlqaUoi

Cena: 49zł (wysyłka gratis)
Lawliet
Aś ją poturbował na tych rogach : ) Przepraszam z góry za offtop, bo nie jestem zainteresowany jej kupnem. Chciałbym się zapytać, czy przerobiłeś ją całą i czy spełniła Twoje oczekiwania? Nauczyłeś się czegoś? Obecnie dopiero, co do mnie przyjechała, ale chętnie poznam opinię kogoś "świeżo po".
Evinek
To nie ten dział raczej, ale jak już piszę to piszę.
Przeczytałem ją z 2 lata temu - coś koło tego. Zacząłem ją czytać z zerową wiedzą. Na początku ją tylko czytałem bez testowania. Potem zacząłem testować kod + przerabiać go trochę. Nigdy całej nie skończyłem bo nie każdy temat mnie interesował. Kiedy zacząłem bardziej zagłębiać się w temat PHP czytając poradniki itp. to zacząłem znów czytać książkę od nowa, ale bardziej uważniej. No i skończyło się na tym, że jestem "dobrym" programistą, który potrafi po prostu zrobić coś z niczego. Na przykład prosty CMS. Ta książka jedynie nauczy podstaw i już. Reszta to wiedza z internetu.
Eman
Podaj numer jestem zainteresowany. Podaj namiasry na kajcyk@gmail.com
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.