Evinek
29.08.2013, 20:18:27
Sprzedam książkę PHP i MySQL Tworzenie stron WWW Vademecum profesjonalisty wydanie 4.
Książkę polecam. Płyta prawie nie używana.
Możliwość wystawienia na allegro.
Zdjęcia:
http://db.tt/vXlqaUoiCena: 49zł (wysyłka gratis)
Lawliet
19.09.2013, 10:41:54
Aś ją poturbował na tych rogach : ) Przepraszam z góry za offtop, bo nie jestem zainteresowany jej kupnem. Chciałbym się zapytać, czy przerobiłeś ją całą i czy spełniła Twoje oczekiwania? Nauczyłeś się czegoś? Obecnie dopiero, co do mnie przyjechała, ale chętnie poznam opinię kogoś "świeżo po".
Evinek
21.09.2013, 19:16:46
To nie ten dział raczej, ale jak już piszę to piszę.
Przeczytałem ją z 2 lata temu - coś koło tego. Zacząłem ją czytać z zerową wiedzą. Na początku ją tylko czytałem bez testowania. Potem zacząłem testować kod + przerabiać go trochę. Nigdy całej nie skończyłem bo nie każdy temat mnie interesował. Kiedy zacząłem bardziej zagłębiać się w temat PHP czytając poradniki itp. to zacząłem znów czytać książkę od nowa, ale bardziej uważniej. No i skończyło się na tym, że jestem "dobrym" programistą, który potrafi po prostu zrobić coś z niczego. Na przykład prosty CMS. Ta książka jedynie nauczy podstaw i już. Reszta to wiedza z internetu.
Eman
10.11.2015, 10:30:43
Podaj numer jestem zainteresowany. Podaj namiasry na kajcyk@gmail.com
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.