Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdalna] Programista php i mysql
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
rypien
Ogolnie? Naprawde jestem zalamany. Mialem dwie osoby ktore zaczynaly to robic i nie konczyly. Jedna po prostu musiala wyjechac i zostawila robote nie skonczona a druga nie umiala tego zrobic a udawala ze umie. Co potrzebuje? Naprawde zalezy mi na bardzo szybkim wykonaniu tych skryptow. Co w zamian? Jesli wykazesz sie fachowoscia , szybkoscia oraz dobrym wykonaniem pracy biore cie na stale jako moj skrypter i za kazdy nastepny skrypt napisany dla mnie, a poprzednio dobrze opisany i przedstawiony przeze mnie dostajesz pieniadze. Niestety za te dwa nie mam zamiaru placic ale mam zamiar placic za kazdy kolejny. Mozna powiedziec ze chce cie sprawdzic tymi dwoma! Reguly? Nie mam zamiaru tracic czasu wiec tylko powiedz czy mozesz to zrobic i czy nie oraz na kiedy bo ja potrzebowalbym to na dzis ( czyt. Poniedzialek ) ... Czekam na odpowiedz!

Opis formularza nr.1 1.) Formularz rejestracyjny ma miec taki sam wyglad i tak samo funkcjonowac jak ten na http://www.onemodelplace.com/model_entry.cfm ... Po prostu sciagnij z tamtad html i bedzie wyglad taki sam. Jedna roznica to taka ze kiedy wszystko wypelnie po kliknieciu w Enter My Profile ma caly formularz wysylac w jakims ladnym porzadku na dany e-mail ...

Opis formularza nr.2 2.) Formularz do uploadu zdjec na serwer. Wejdz na http://www.onemodelplace.com/ i zaloguj sie jako : xxxsusan4u2 , i haslem : fuck Po zalogowaniu wejdz do "Menage My Profile" i znajdz tam cos w stylu "Add Photos". Po kliknieciu w ten przycisk ukaze ci sie w osobnej stronie okienko do uploadu zdjec. Gdybys nie mogl znalesc zalaczam zdjecie upload.jpg ( http://dns.toxicfilms.tv/~portal/upload.jpg ) zebys mogl je latwiej rozpoznac. Chodzi wlasnie tylko o ten skrypt co jest na tym obrazku. Ma on wygladac i funkcjonowac tak samo jak tam z malym wyjatkiem. Na jeden raz mozna uploadowac max. 36 zdjec. Do tego dodaj tam cztery pola takie jak First Name , Last Name , Login , Password ... Po kliknieciu na upload na serverze ma utworzyc sie katalog o nazwie "First Name" "Last Name" danej osoby a wnim maja znajdowac sie wszystkie zdjecia oraz plik txt w ktorym maja sie znalesc wszystkie informacje jakie byly do wpisania podczas uploadu tego skryptu czyli login , haslo , imie , tytul itd.

Kontakt do mnie?
GG : 1394797
E-mail : rypien@go2.pl

Preferuje kontakt tylko przez te dwie rzeczy smile.gif
Iceman
Z gory przepraszam za lamanie regulaminu, ale chcialbym przestrzec wszystkich przed wspolpraca z panem rypien-em. Ja sie na takowej nieco przejechalem, koles duzo mowi, ale zapewniem, ze nic z tego nie bedziecie mieli. Ewentualnie bedzie chcial zebyscie cos mu napisali za darmo lub za smiesznie male pieniadze. Kolo nie ma pojecia o php, o zagadnieniach zwiazanych z serwerami www i wogole ze wszystkim co z siecia zwiazane, a "administruje" serwerem www, jak jeszcze z nim gadalem musialem mu wszystko tlumaczyc, ech szkoda gadac. Takze z daleka od tego ogloszenia, bo tylko stracicie czas.
rypien
Hehe dobre biggrin.gif Cegla przez leb dostales ? aaevil.gif
KaMeLeOn
Zamykam ten topic...
Dyskutujcie sobie na PRIV...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.