1. Witam! poszukuje do wspolpracy programiste, ktory bedzie wykonywal szereg niewielkich zlecen, jednak w razie potrzeby, dobrze gdyby ten ktos mial jakiegos wplopracownika -gdy okaze sie, ze pracy jest za duzo.

2. Zakres prac
nalezy stworzyc strone na ktorej klient bedzie mogl wybierac sposrod okreslonej bazy produktow i cen. Rozwiazanie ma przypominac bardziej tanie linie lotnicze (w wygladzie! NIE WIELKOSCI BAZY) niz sklep komputerowy.
produkty to zaledwie kilkanascie najzwyzej 100 produktow (lacznie z wariantami)
do tego baza klientow (klient sie rejestruje przeglada zakupu). Nie potrzeba zdjecia do kazdego produktu.

Mam dokladnie rozpracowane to zlecenie modulowo co oznacza, ze mozna zrobic np. jakis dzialajacy szkielet a potem dodac np. modul komuniakcji z klientem, modul platnosci i inne moduly.

3. Zlecajacy: jestem osoba fizyczna w trakcie rejestracji firmy. Moge wystawic dowolna umowe nawet fakture vat, Praca zdalna w tej chwili jestem w Irlandii.

4. wynagrodzenie: trudno mi podac konkretna kwote. Potrzebuje jakiegos szkieletowego dzialajacego systemu sprzedazy za ktory moge zaplacic zadana kwote. Potem w miare rozwoju mojej dzialnosci moge domawiac kolejne uslugi. W kazdym razie na pewno jestem zdecydowany na stworzenie systemu sprzedazy przez internet wraz z niewielka baza klientow

5. kontakt: trueman <<<<<< o2!.pl kazdy wie czemu tak pisze maila

6. Idealny kandydat
a) powinien miec calkowita wiedze o bazach danych i javie lub fleshu (nie interesuje mnie jak to zostanie zrobione, byle dzialalo przez internet, bylo edytowalne, proste)
cool.gif powinien miec troche fantazji i poczucia humoru - ciezko sie pracuje ze smutasami
c) powinien jasno okreslic swoje mozliwosci - jesli masz w robocie zawal i chcesz sobie wziac zlecenie na ktore bede czekal pol roku to odpusc

7. zapewniam - zaliczke, platnosci w ustalonych terminach

8. oczekuje zrozumienia ze nie znam sie na tematyce i terminologii a takze oczekuje uczciwosci - pamietaj, ze dostane kilka ofert wiec dobierz cene tak, zeby byla uczciwa.

dziekuje i pozdrawiam