Witam,

Jestem w trakcie prac nad layoutem do serwisu www z galeriami zdjęć.
Serwis miałbym udostępniać użytkownikom galerie, w których pokazywaliby swoje zdjęcia, projekty itd.
Do projektów byłyby komentarze i oceny. Serwis w działaniu miałby przypominać digart.pl, ale nie byłby aż tak rozbuchany winksmiley.jpg

Glownie interesuje mnie dostosowanie serwisu wg moich projektow na podstawie programu Coppermine Photo Gallery v1.4.10 - czyli chodzi o zrobienie templata.
Mogę dostarczyć poza plikami PSD także pocięte fragmenty layoutu. To już do dogadania, nie wiem jak byłoby wygodniej i sprawniej...

Do serwisu chciałbym też dodać działy z aktualnościami, które mogłyby bazować np. na Wordpress (podoba mi się tam sposób zarządzania wiadomościami i ich redagowanie.) Ale ten element mogę przygotować sam - wszystko zależy od kosztów.

Bardzo proszę o oferty z:
1) Cenami
2) Opisem doświadczenia w php/mysql/css
3) Ogólnymi opiniami o projekcie, które przyjdą Wam do głowy - może zaproponujecie inne, lepsze oprogramowanie?
Jestem otwarty na propozycje, ale chciałbym, żeby mniej wiecej za wzór brać digart.pl (Ale pisanie od podstaw niestety odpada.... winksmiley.jpg )

Mam też drugi projekt do zlecenia - większy i nie chodzi o przerobienie skryptu tylko napisanie od podstaw i nie jest to zwykły serwis PHP.
Poza tym niebawem będzie też do zrobienia skrypt do zarządzania nieruchomościami - katalog ofert, podział ze względu na rejon itd. Ten projekt też będzie do zrobienia od początku, ale nie wykluczone, że skorzystałbym z gotowego oprogramowania, jeśli takie istnieje.

Wszystkie projekty są na moje zamówienie.

Najpierw - temat z galeriami winksmiley.jpg
Czekam na oferty!

Pozdrawiam,
Grzesiek

alldesigner@jpeg.pl
GG: 1399972