A wiec tak zacznijmy od tego ze potrzebuje skrypter php&mysql ktory jest dobry i dosc tani w tym co robi.

Nastepnie chce przedstawic co mi potrzeba :

Witam! Potrzebuje oskryptowanie strony hostingowej. Co można przez to zrozumiec? To ze grafike będę miał a chodzi mi jedynie o wszystkie skrypty żeby strona w pelni funkcjonowala... A co dokladniej potrzebuje? Tutaj pisze :

1.)Formularz rejestracyjny dla uzytkownikow (klientow) :
-gdzies na stronie najlepiej pod login i haslo ma być link rejestruj konto a oprocz tego jeśli ktos sobie lata po stronie i wybierze ze chce kupic to i to , to na koncu jak już chce zrealizowac zamowienie wyskakuja mu okienka do zalogowania i pytaj o login i haslo a ponizej formularz rejestracyjny jeśli ktos jeszcze nie jest zarejestrowany czyli tak samo jak na www.nazwa.pl (weź cos i sprobuj zaplacic to zobaczysz jak jest)
-wszystkie pola do wypelnienia maja być tak samo jak tutaj : http://domena.pl/cgi-bin/p_user/newuser1.pl i tak samo maja być te które trzeba wypelnic i te których nie trzeba J ... dodatkowo na dole pod polem „Potwierdzam zgodnosc powyzszych danych ... „ ma być jeszcze pole „Wyrazam zgode na subskrypcje i TAK lub NIE” J
2.)Wyszukiwarka/Rejestrator domen :
-wyglad tego rejestratora ma być zupelnie podobny do tego na nazwa.pl ma mieć do odznaczenia pare koncowek ale ma sprawdzac wszystkie jakie będę udostepnial czyli : .com , .com.pl , .pl , .net , .org , .info , .biz , .us , .ws , .org.pl , .net.pl a po ich sprawdzeniu ma być wyswietlana cena, domeny wolne i zarejestrowane już oraz mozliwosc sprawdzenia kogo to jest domena (whois) i mozliwosc rejestracji (cena ma być tak jakos zrobiona zebym mogl ja w kazdej chwili zmieniac w kodzie html lub php jak to tam zrobisz) czyli ma być tak jak po sprawdzeniu na nazwa.pl
-do tego podczas wyszukiwania ma cos latac , cos się dziac tak jak na nazwa.pl np. licznik leci i czas mierzy J
-wygladac może jak ten na nazwa.pl lub taki jak tu http://www.registersite.com/default.nihtml ( chodzi mi o to zolte ) J
3.)Panel uzytkownika (klienta) :
-w grafice będzie przygotowane okienko do logowania ,
-zarejestrowany już klient wpisuje tam login i haslo i w ten sposób loguje się na konto... wtedy na srodku strony pokazuje się wszystke dostepne dla niego opcje itd.
-w panelu dla klientow maja widniec takie dzialy i rzeczy jak mniej wiecej w nazwa.pl czyli : twoje dane (mozliwosc ich edytowania) , twoje domeny (jest tam wyswietlana nazwa domeny , status [wygasnieta , zerejestrowana, wolna, zajeta – cos w tym stylu] , oraz data wygasniecia ... u gory ma być mozliwosc żeby ukladalo mi alfabetycznie domeny , lub date wygasniecia a do tego ma być mozliwosc klikniecia w domene i kiedy to zrobi przenosi mnie do innej strony gdzie jest podane : domena , status , data zamowienia , data rejestracji , data wygasniecia , serwer i pod ta ramka zamow serwer lub przedluz domene a pod tym nastepne dane tj. serwery dns czyli secondary i first dns oraz mozliwosc ich zmiany pod tym nastepne dane tj. dane abonenta i mozliwosc ich edycji i pozniej nastepne dzialy to rejestracja domeny i twoje servery ... proszę naprawde looknij zarejestruj się na nazwa.pl bo ja to opisuje co tam jest )
4.)Panel dla mnie , dla admina :
-mam tam mieć spis wszystkich klientow którzy maja być na spisie wyswietlani po imieniu nazwisku , daty rejestracji i „inne” a ja mogę ich ustawiac wedlug alfabetu lub wedlug dat ... po kliknieciu w imie nazwisko pokazuje mi wszystkie jego dane, date rejestracji , z czego korzysta w moim serwisie ( jakie typy hostingu lub domeny ) ...
-dodatkiem ma być pole Inne które będzie sluzyc mi do tego ze kiedy uzytkownik zmienia dane , zamawia hosting lub domene pokazuje mi się w tym polu jakis znaczek i te osoby stawia automatycznie ponad lista wszystkich klientow i kiedy klikne na ten znaczek pisze mi tylko tylko z jakich danych na jakie chce zmienic lub co kupuje i ze system oczekuje na platnosc , kiedy zaakceptuje zmiane danych znaczek znika lub kiedy pieniadze dotra za zamowienie znaczek znika a może to być tak ze jak zobacze forse to sam po prostu odznaczam ten znaczek J
-do teog mam dostep do ich loginow i hasel , po prostu do wszystkich danych
-mozliwosc wysylania subsrykpcji
5.)Mini karta zakupow :
-czyli tak jak to jest np. na domena.pl podczas zamawiania produktow sumuja się one na karcie i podaja lacze sume do zaplacenia , kiedy klient skonczy już wybierac i zatwierdzi zakupy zostanie potwierdzony o zalogowanie lub zalozenie konta a nastepnie przejdzie do wyboru platnosci , jeśli wybierze platnosc karta bankowa to kasa od razu idzie na moje konto i nie pojawia się znaczek przy jego danych a gdy wybierze przelew pojawia się znaczek i czekam na kase , jak dojdzie to odznaczam ten znaczek żeby mi się nie mylilo J
-hmm mam nadzieje ze zrobisz platnosc karta bankowa , tzn. ja ci to dostarcze bo wystarczy zarejestrowac się w polcard i ni chyba dadza caly system ... zobaczymy jak to będzie ... J

Mysle ze to już wszystko , w gre wchodza ew. male zmianki które nie będą powaznie wplywaly na strukture skryptu ... J Obiecuje... Czekam na odpowiedz J

Co w zamian? : A wiec duzo nie moge dac , bo nie pracuje a tym bardziej jestem niepelnoletnim wiec jak na poczatek oferuje 100 zl. bo serio wiecej nie mam sad.gif Wiem ze to moze i malo ale moze ktos sie jednak pokusi.

Kontakt : Czekam na chetnych na GG: 1394797 lub na E-mail: rypien@go2.pl