Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Poznań] programista PHP (średnio zaawansowany)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
Bartech
Zatrudnimy programistę PHP + MySQL do pracy w zespole nad rozwijającym się portalem internetowym. Praca w biurze w POZNANIU!!!

OFERUJEMY:
- ciężką ale ambitną pracę
- elastyczne godziny pracy
- dobre wynagrodzenie
- wynagrodzenie uzależnione od wyników pracy (podstawa + premia)
- praca od zaraz

WYMAGAMY:
- ciężkiej, systematycznej i efektywnej pracy
- dobrej znajomości PHP 4
- dobrej znajomości MySQL
- umiejętności kreatywnego myślenia

MILE WIDZIANE:
- własny laptop

KONTAKT:
"SZYMASZKIEWICZ INFORMATICS" Bartosz Szymaszkiewicz
ul. Sierakowska 9
60-367 Poznań
www.szymaszkiewicz.com
biuro@szymaszkiewicz.com
tel: 692 47 57 37

ZAINTERESOWANY / NA ?
Dzwoń na komórkę!
Martio
Przepraszam, wiem, że ogłoszeń pracę się nie komentuje, ale wzorem moich kolegów, którzy w ekstremalnych przypadkach pozwolili sobie na komentarz, ja też sprawię sobie tą przyjemność.

Cóż za piękna oferta! Brawo!!! Oferują ciężką pracę, znajomość PHP4 (na pewno ambitne projekty tongue.gif), mile widziany własny laptop (z własnym biurkiem i krzesłem? a najlepiej jeszcze wynająć sobie samodzielnie biuro w Poznaniu). No i zgłoszenia tylko na komórkę! Już wysyłam sms-em moje CV i list motywacyjny. Jak nadejdzie 1000 sms-ów to ode mnie, proszę kasować!

Do czego to dochodzi. W czasach, kiedy o dobrego programistę PHP bardzo trudno, firmy pozwalają sobie jeszcze na takie oferty. Widocznie mają czas, bo będą kogoś dobrego szukać latami...
haponiuk
Cytat(Bartech @ 4.06.2007, 19:05:34 ) *
MILE WIDZIANE:
- własny laptop

Śmieszne, firmy nie stać za sprzęt?
none
Witam
Chętnie wyślę do waszej firmy CV po spenetrowaniu waszej strony stwierdzam iż warto biggrin.gif
tutaj

Mam laptop na nim php5 ale z chęcią powrócę do php4.
Mam też okablowanie do laptopa bateria starcza na max 4h wiec mam nadzieje ze macie prąd w biurze smile.gif
Kanapki i wodę mogę przynosić ze sobą.
Na pierwszy rzut oka kariera w waszej firmie to jest coś. Chętnie dołączę do licznego grona programistów.

A na serio biggrin.gif
Ciekaw jestem ile musi pracować programista w takiej firmie żeby zarobić na ten laptopa?
Pozdrawiam
skobek
ojojoj, nie mogę sie powstrzymać, więc napiszę tak:
Dając ogłoszenie na tą stronę bądź pewny, że dostaniesz kilkaset zgłoszeń, bo wszyscy w Waszej firmie będą chcieli pracować, tylko zastanów się czy pisząc takie rzeczy na własnej stronie www

Cytat
Uwaga:
Ze względu na niekomercyjny charakter biura przy ul. Sierakowskiej, wizyty w naszej siedzibie należy zapowiadać telefonicznie. Spowodowane jest to nieustannymi wizytami wyjazdowymi u naszych klientów, przez co często nie ma w siedzibie pracownika mogącego Państwa ugościć. Problem ten zostanie rozwiązany niebawem, do tego czasu prosimy o wyrozumiałość i wstępny kontakt telefoniczny.

jesteś poważnym człowiekiem. A jeszcze jedno, co rozumiesz pod pojeciem:

Cytat
WYMAGAMY:
- ciężkiej, systematycznej i efektywnej pracy

Czy uważasz, że programowanie to znaczy bycie operatorem kilofa, bo mi się wydaje, że to jest praca tworcza i efektywna. Opowiedz co rozumiesz pod pojęciem "- ciężkiej, systematycznej i efektywnej pracy"

A jak juz dostaniesz te kilkaset zgłoszeń to będziesz musiał odmowic wszystkie wizyty u klientów, co spowoduje zawieszenie firmy na jakies 2 miesiace, a swoją drogą po firmowej stronie oceniam, że Twoimi klientami mogą byc co najwyżej takie firmy jak "Biedronka" smile.gif

pozdro i powodzenia, masz szansę ściągnąć nawet kilku rewelacyjnych programistow z Anglii i Google
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.