Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [js] z popup'a do strony pierwotnej - formularz
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Ermes
Otóż mam index (str. pierwotna - katalog główny) na którym jest link do listy użytkowników (pop_up/index.php), która zostaje otwarta w popup'ie (window.open) potem klika się na jakiegoś urzytkownika i pokazują się w informacje o nim (info.php?nick=Nazwa_usera ale cały czas w tym popupie + window.resizeTo) i tam po za informacjami jest formularz do logowania. Chce zrobić tak, że gdy klikam w zaloguj to zamyka mi się popup i user loguje się na str. pierwotnej (index.php)

Mój problem polega na tym że nie wiem ja przesłać hasła z formularza do str. pierwotnej.

zrobiłem tak, ale nie działa - strona się ładnie ładuje ale żadne dane nie przechodzą

1. <form action="java script:window.opener.location.href='../index.php?step=admin&key=log2'; window.close();" method="post">
  2.  
  3. <input type="password" name="haslo" />
  4. <input type="submit" value="zaloguj" />
  5.  
  6. </form>

wie ktoś jak to zrobić ?

strony:
/index.php - strona pierwotna
/pop_up/index.php - lista userów
/pop_up/info.php - info o userze + formularz
sticker
a probowałaś usunąc w action ".."?
Ermes
to nic nie daje ;P
abc667
spróbuj z target
Ermes
no cóż jak zrobie:

1. <form action="java script:window.opener.location.href='../index.php?step=admin&key=log2'; window.close();" method="post" target="_parent">
  2.  
  3. <input type="password" name="haslo" />
  4. <input type="submit" value="zaloguj" />
  5.  
  6. </form>

to nic nie daje :] dalej nie są przekazywane dane, a jak zrobie z samym target="_parent" to poprostu nic się nie dzieje :]

moze jakoś źle to wstawiam jak to się wszystko pisze ?
stoprocent
Tak z ciekawosci ...
Kod
<form action="java script:

czy nie powiniens napisac javascript razem hehehhe winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.