envp
18.11.2006, 18:13:40
Witam, proszę o ocenę pierwszej wersji layoutu. Na razie wypełniony obrazek tylko z kominkiem, później dojdzie jeszcze to drugie pole...
http://envp.ovh.org/layout.pngPozdrawiam Kamil
enigma
19.11.2006, 07:48:09
ładny top, trochę krawędź między topem a resztą (tafalowana) za bardzo postrzępiona
ogólnie ładnie się zapowiada, daję 8/10
Wg mnie taka strona powinna się mieścić cała na ekranie ( chodzi w tym przypadku o potrzebe przewijania przy 1024x768 ).
Popracowałbym nad menu "mapa serwisu" i "cennik".
Ten kominek na dole po lewej tak samotnie wygląda.
Seth
19.11.2006, 12:49:53
Gora ok chociaz sam napis jest malo wyrazny. Moze lepiej bylo by go ustawic na jednolitym tle albo na tych "bialych" kafelkach.
Natomiast dol to juz porazka.
Raz, ze "falujaca" linia oddzielajaca top od spodu strony jest slabej jakosci - widac pixele - to caly content nie wspolgra z topem.
Strasznei bidnie to wyglada.
Brak mi tam przemyslanej koncepcji i szczerze mowiac nei wiem jak mial by wygladac tam tekst.
Jak dla mnie 4/10
whiller
20.11.2006, 11:43:19
W tym prawym boxie pewnie będzie jakiś text ... no i tutaj jest problem, bo tego tekstu, albo bardzo mało się zmieści, albo będziesz chciał zmieścić cały tekst i zrobisz go małą, mało czytelną czcionką.
Wogóle menu jakieś ubogie

A szczerze mówiąc, ciężko tam będzie zmieścić więcej pozycji

.
Projekt OK. ale następnym razem prezentuj go z przykładowa treścią, żeby nie wyglądało tak pusto.
Pikselizacja fali psuje wrażenie -> do poprawy.
1010
21.11.2006, 18:04:19
wedlug mnie zbyt duzo przestrzeni wolnej miedzy topem a reszta...
envp
21.11.2006, 21:38:42
Strona w sumie wizytówka, badzro wstepny projekt, bo ma chodzic na 800x600 wiec cala do przerobki, ale klient zaakceptowal. Z nim bardzo ciezko jest bo on lubi stron w stylu lat 98/99
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.