Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Polska i UE] Różne stanowiska informatyczne
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
itpd.eu
Szanowni Państwo,

Szukamy pracowników na stanowiska informatyczne (cała Polska i Unia Europejska) u naszych partnerów - wiodących firm IT, w tym Microsoft, IBM, Cisco, Symantec, Juniper, ISS oraz liderów gospodarczych UE. Obecnie pozostała ok. 40 wolnych stanowisk głównie w Anglii i Irlandii (kilka w Holandii i w Niemczech).

Poszukujemy zarówno stażystów i praktykantów (w tym studentów) jak i doświadczonych specjalistów informatycznych. Otwarte stanowiska dotyczą pracy stacjonarnej i zdalnej w charakterze: informatyk, architekt, programista, analityk, projektant, administrator, webmaster, konsultant, serwisant, grafik, kierownik projektu, project manager, dyrektor i inne.

Wszystkie zgłoszenia prosimy rejestrować na europejskiej platformie profesjonalistów informatycznych - IT Professionals Database www.ITPD.eu oraz przesyłać (wraz z CV) na adres: itpd.eu@gmail.com.

Z poważaniem,
M. Jesionowska
Administracja ITPD.eu

Ponieważ odnotowujemy niskie zainteresowanie pracą IT w Niemczech i we Francji, bardzo proszę informatyków, którzy znają j. niemiecki lub j. francuski o zgłoszenia (rejestracja na ITPD oraz e-mail z CV na adres itpd.eu@gmail.com). Warunki finansowe są b. dobre.

Z poważaniem,
M. Jesionowska
Administracja www.ITPD.eu
bigal
Ja bym cos znalazl we francji cool.gif - pytanie czy trzeba znac francuski czy wystarczy angielski?

Ogolnie to jak wasze doswiadczenia z praca informatyczna we francji?

---
To nie jest kółko dyskusyjne.
Padł oferta. Jeśli jesteś zainteresowany to odpisz na podany adres.
Jeśli nie, nie nabijaj postów.
~mike
batman
Z reguły nie komentuję ofert o pracę, jednak to ogłoszenie wydaje mi się wyjątkowo podejrzane. Dziwnym wydaje mi się fakt, iż taki serwis nie ma własnego adresu pocztowego i musi zakładać konta na gmail. Poza tym jakaś dziwna jest pierwsza odpowiedź. Jak dla mnie, coś tu nie pasuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.