Jak przekazac wartości paru rekordów do tablicy, aby było wiadomo ktore pole ma być uaktualnione??
Mam taki kod:
<?php function pokaz_konkretne_zamowienie_realizacja() { lacz_moje(); $IDz = $_GET['IDz']; $result=@mysql_query("SELECT ZAMOWIENIE_POZYCJE.IDZam, ZAMOWIENIE_POZYCJE.IDArtykulu, ZAMOWIENIE_
POZYC E.IloscZamowiona, ZAMOWIENIE_POZYCJE.IloscZrealizowana, ARTYKULY_BIUROWE.IDArtyk lu, ARTYKULY_BIUROWE.Nazwa FROM ZAMOWIENIE_POZYCJE, ZAMOWIENIE, ARTYKULY_BIUROWE WHERE ZAMOWIENIE_POZYCJE.IDZam=ZAMOWIENIE.IDZam and ZAMOWIENIE_POZYCJE.IDArtykulu=ARTYKULY_BIUROWE.IDArtykulu and ZAMOWIENIE.IDZam = '$IDz' "); if (!$result) { } echo '<table border=0><tr bgcolor="#98CD97"><td><B><font color=#FFFFFF> ID Zamówienia </td> <td><B><font color=#FFFFFF> IDArtykulu </td> <td><B><font color=#FFFFFF> IloscZamowiona </td> <td><B><font color=#FFFFFF> IloscZrealizowana </td> <td><B><font color=#FFFFFF> Nazwa </td> <td><B><font color=#FFFFFF> Wydaj sztuk : </td> </tr>' ; $i = 0; $color = ($i % 2) ? '#99CCCD' : '#96BCBD'; echo '<tr style="background-color:'.$color.'"><td bgcolor="#98CD97"><font color=#006766> '.$row['IDZam'] . '. </td>'; $i++; } } ?>
Wynik tej funkcji jest następujący:
Szczegóły zamuwienia nr : 3.
ID Zamówienia | IDArtykulu | IloscZamowiona | IloscZrealizowana | Nazwa | Wydaj sztuk :
3. | 8 | 12 | 0 | CD-R
3. | 7 | 1 | 0 | DVD+R
3. | 5 | 2000 | 0 | Spinacz
Wyświetla sie tak jak chce, czyli pozycje konkretnego zamowienia, a w kolumnie "Wydaj sztuk:" pokazuje sie pole do wpisania wartości. Teraz klikacjąc na przycisk "ZREALIZUJ" chciałbym żeby mi się uaktualniała ta tabela o ilośc którą wpisze w pole.
Jakie mam zrobić zapytanie, aby konkretne pola sie uaktualniały? A moze zrobić to na tabliczy i poterm odczytywac te wartości przez foreach??
Prosił bym o pomoc, bo to jest ostatnia rzecz w tym moim programie. Bylbym bardzo wdzięczny za pomoc.