Dzięki temu mailingowi w Waszym serwisie pojawi się kilka tysięcy nowych, aktywnych użytkowników. Mailing jest sprawdzony, lista adresów mailowych pochodzi z bardzo dobrego forum warezowego które jest pod adresem http://TwojWarez.pl Adresy mailowe są sprawdzone, nieaktywne bądz błędne były od razu usuwane ponieważ przy rejestracji na forum użytkownicy musieli aktywować konto poprzez odbieraną wiadomość e-mail.
Grupą docelową są osoby w wieku od 15 do 40 lat, w 65% mężczyzni, w 35% kobiety, co jest bardzo dobrą proporcją dla np. forum wielotematycznego.
Jest to bardzo skuteczna reklama,kupujący potwierdzili wzrost oglądalności o 60-70 % wiec jest to bardzo dużo w przeciwieństwie do firm które np. oferują userkom klikanie w link do Waszej strony przez co dany użytkownik przebywa na stronie powiedzmy 30 sekund a potem wyłącza ją...taka forma reklamy nie jest skuteczna...ja oferuję Państwu reklamę skuteczną, zapewniam, że każdego dnia będą przybywać nowi użytkownicy a oglądalność Państwa strony czy forum wzrośnie zauważalnie, wystawiam mailing po raz pierwszy, cena to 25 zl za czysty text a 30 zl za HTML.
Wysyłam 2 reklamy na dzien tak by uzytkownicy nie usuwali reklam od razu do kosza
Rozsylanie zaczynam dopiero wtedy gdy pieniadze znajda sie na koncie. Jak mozesz sprawdzic ze wiadomosci dotarly do wszystkich? zarejestruj sie na forum http://TwojWarez.pl i czekaj az dojdzie do ciebie wiadomosc. Wiadomosci rozsylane sa w sposob numeryczny co do czasu rejestracji kto sie szybciej zarejestrowal szybciej dostanie twoja reklame wiec jak ty zarejestrujesz sie w gronie ostatnich to bedziesz wiedzial ze mailing poszedl do wszystkich.
Zapraszam do zakupu.
Grupą docelową są osoby w wieku od 15 do 40 lat, w 65% mężczyzni, w 35% kobiety, co jest bardzo dobrą proporcją dla np. forum wielotematycznego.
Jest to bardzo skuteczna reklama,kupujący potwierdzili wzrost oglądalności o 60-70 % wiec jest to bardzo dużo w przeciwieństwie do firm które np. oferują userkom klikanie w link do Waszej strony przez co dany użytkownik przebywa na stronie powiedzmy 30 sekund a potem wyłącza ją...taka forma reklamy nie jest skuteczna...ja oferuję Państwu reklamę skuteczną, zapewniam, że każdego dnia będą przybywać nowi użytkownicy a oglądalność Państwa strony czy forum wzrośnie zauważalnie, wystawiam mailing po raz pierwszy, cena to 25 zl za czysty text a 30 zl za HTML.
Wysyłam 2 reklamy na dzien tak by uzytkownicy nie usuwali reklam od razu do kosza

Zapraszam do zakupu.