Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [DESIGN] strona o cięciu stron
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
maverickkk
Witam.

Mam do zaprezentowania mój najnowszy layout nie określonej jeszcze tematyce. :]

http://www.mav.com.p­l/layout.png

Proszę o wystawienie oceny w skali 1/10.

Pozdrawiam.
starach
Po prostu piękny 9,9 / 10 ( bo zawsze coś można poprawić tongue.gif )

Tylko lewy gradient ma trochę za mało płynne przejście i tekst w stopce jest lekko zbyt ciemny.
owi
rzadko sie wypowiadam w innych tematach dotyczacych oceniania. Ten layout jednak mnie do tego sklonil. Nie jest moze idealny, miejscami moim zdaniem jest lekko nieprzejrzysty, ale ma cos mocnego w sobie i dzieki temu przyciaga uwagę. A to przeciez jest najwazniejsze
bogdan89
W temacie dajesz "strona o cięciu stron", a w treści postu: "o nie określonej jeszcze tematyce" (...) sorry, ale się pogubiłem, chyba, że jest coś ze mną nie tak (późno już, za dużo czasu przed komputerem).

Jak dla mnie, ogólnie rewelacja... póki nie znamy tematyki. Moim zdaniem layout jest mało uniwersalny, ale oczywiście to nie znaczy, że moja ocena jest przez to niższa. Po prostu chciałbym zobaczyć, do czego będzie wykorzystany... winksmiley.jpg
korek_a
ładny

ale mało uniwersalny i za mało przejrzyste można finie się nacieszyć wyglądem ale już jak bym szukał konkretnej informacji bym miał problem bo sporo tego na stronie
pyro
ja powiem tak:
Ogólnie ładny, jednak czegoś mi tu brakuje, jak zobaczyłem ten layout to od razu mi naszło pytanie: "Gdzie jest to coś?", ale generalnie nie jest źle.

Moja ocena 7,5/10
suchy1
7/10 ponieważ nie widze nigdzie Loga. Poważnie, jak zobaczyłem ten lay to pierwsza moja myśl Free css templates sadsmiley02.gif Dlaczego w tym lay'u nie użyłes naszego jezyka ? We wszystkich darmowych szablonach występuje wlasnie taki język...
conel
Cytat(suchy1 @ 19.11.2008, 09:13:10 ) *
Dlaczego w tym lay'u nie użyłes naszego jezyka ? We wszystkich darmowych szablonach występuje wlasnie taki język...

Ty tak poważnie?
Lorem ipsum - Wikipedia
Przeczytaj pierwsze zdanie.

Jeśli chodzi zaś o layout naprawdę świetna robota. Przyznam, że wydaje się trochę nieczytelny, ale to tylko pierwsze wrażenie.
IMHO do tematyki "cięcia" stron nadaje się idealnie.
9/10
parzol
10/10 pięĸny! blinksmiley.gif
bim2
Także bardzo mi się spodobał. W sam raz pod tematykę o cięciu stron. Kolorystycznie przyjemny. Gratuluję i zyczę dalszych takich prac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.