Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] hosting
Forum PHP.pl > Forum > PHP
qwe
Witam

Chciałbym zrobić dla mnie i dla innych osób mały hosting plików uploadowanych z dysku. Zrobiłem skrypt, który uploaduje pliczek na serwer . Pliki nie będą wyświetlane na stronie. Strona jest bez zbędnej grafiki tylko mały formularz.
I teraz moje pytanie

Jak to jest z transferem ? Chciałem wybrać jakiś hosting www darmowy jednak co jakiś czas taki hosting pada.. np miałem na unl.pl i od 2 dni nie działa.

Więc chcę kupić jakiś serwer tylko nie wiem z jakim transferem ?

czy starczy transfer miesięczny 10gb questionmark.gif

Nie wiem jak sprawdzić ile zostaje zużyte transferu przy wgrywaniu małych plików do 0,5mb (małe jpg) Bo nie chciałbym aby w przeciągu np 2 tygodni został zużyty cały transfer bo będę musiał dopłacać za serwer.
Rafal Filipek
omg, masz plik 10 MB ktory jest sciągnięty 1000 razy to wykorzystałeś 10 + 10 * 1000 = 10000 MB = 9.8 GB. Ta pierwsza dziesiatka to jest upload na serwer. No wiec tyle z naszej strony - reszte licz sam. a takie rzeczy jak zurzycie transferu itp itd to w panelu konta www albo u admina musisz zdobyc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.