Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Widżety a Pasek boczny
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Apple
Mam takie pytanie bo jak dodam sobie "Widżet - Linki" to pojawia się on w pasku bocznym ale likwiduje mi kolumnę "Meta" Jest jakaś możliwość że by po
Foxx
Cytat
Mam takie pytanie bo jak dodam sobie "Widżet - Linki" to pojawia się on w pasku bocznym ale likwiduje mi kolumnę "Meta" Jest jakaś możliwość że by po

Po pierwsze dokończ posta smile.gif a po drugie to nie sądzisz, że możemy nie wiedzieć o czym w ogóle mówisz?
Apple
Sorry miało być

Mam takie pytanie bo jak dodam sobie "Widżet - Linki" to pojawia się on w pasku bocznym ale likwiduje mi kolumnę "Meta" Jest jakaś możliwość że by po dodaniu "Widżet - Linki" został on zamieszczony pod Kolumną "Meta"
Foxx
Zwróć uwagę, że my nie wiemy jak wygląda Twój widżet "linki", nie wiemy co to jest "kolumna meta" i do tego nie wkleiłeś kodu.
Apple
OK to jak nie wiecie co to Meta w WP to już nie mamy o czym rozmawiać.

Pozdrawiam można zamknąć
Foxx
A my mamy zgadnąć, że chodzi o WP, tak? Bo jak "meta" to tylko WP? Pozdrawiam.
nospor
Cytat
Pozdrawiam można zamknąć

A nie omieszkam. Ale to tylko dlatego ze chciales biedaku pisac na forum wrozek a przez przypadek trafiles do nas zwyklych smiertelnikow. Zebys nie musial marnowac z nami czasu zamykam.

ps: jesli jednak bedziesz chcial przeprosic za to, ze masz pretensje do nas ze ci w myslach nie czytamy to zapraszam na PW smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.