Mam problem z wysyłaniem plików na serwer poprzez formularz. Mam w formularzu tak:
Przy przetwarzaniu takie coś:
<?php ?>
daje pusty wynik, więc chyba już jest coś nie tak.
Pzdr
<?php ?>
<form action="" method="post"> <p> <br /> <input class="area" type="text" name="signature" maxlength="40" size="30" /> </p> <p> Twój e-mail (będzie widniał pod artykułem): <br /> <input class="area" type="text" name="mail" maxlength="40" size="30" /> </p> <p> Jeśli chcesz możesz wstawić linka do swojej strony <br /> <input class="area" type="text" name="link" maxlength="100" size="50" /> </p> <p> Wybierz kategorię, w której znajdzie się artykuł: <br /> <select name="cat" class="area"> </select> </p> <p> Nazwa pliku, jedno słowo lub kilka słów oddzielonych myślnikami: <br /> <input class="area" type="text" name="nazwa_pliku" maxlength="40" size="30" /> </p> <p> Tytuł strony, najlepiej jedno słowo (opisujące cały artykuł), maksymalnie jedno zdanie, zacznij od dużej litery: <br /> <input class="area" type="text" name="tytul" maxlength="100" size="50" /> </p> <p> Słowa kluczowe (oddzielaj przecinkami): <br /> </p> <p> Opis artykułu: <br /> </p> <p> Obrazek do artykułu (szerokość do 300px, wysokość do 400px, max rozmiar 50KB): <br /> <input type="file" name="userfile" size="60" class="area" /> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="50000" /> </p> <p> Treść artykułu: <br /> </p> <p> <input class="area" type="submit" value="wyślij" /> </p> </form>