Mam poważny problem.
Zrobiłem dla linków do tekstu dymek opisujący treść z tego tekstu.
I na stronie strona z działającymi dymkami działa pięknie, ale jak skopiowałem tes sam kod na witrynę witryna z niedziałającymi dymkami to już nie działa.
Dlaczego?
Oba kody są identyczne (oprócz zmiennych) , na tym samym koncie hostingowym.
Poniżej kod całego dymka i tabeli.
Na potrzeby posta wyciąłem <style> i <javascript> z <head>
<head> <style> .chmurka1 { position:absolute; display:none; border:1px double; background-color:#fafafa; color: #488080; padding:4px; font: 12px verdana,sans-serif; filter: alpha(opacity=75); -moz-opacity: 0.75; opacity: 0.75; } </style> <script type="text/javascript"> function Chmurka(T,t){ T.title='' T.parentNode.lastChild.style.display=t?'block':'none' } </script> </head>
<table width="555" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#DFE4D4"> <tr> <th width="54%"><strong>Temat</strong></th> <th width="10%"><strong>Wyświetleń</strong></th> <th width="10%"><strong>Odpowiedzi</strong></th> <th width="13%"><strong>Autor</strong></th> <th width="13%"><strong>Ostatni post</strong></th> </tr> <?php $view = $rows['view']; $temat = $rows['topic']; $text = $rows['detail']; $reply = $rows['reply']; $name = $rows['name']; $last = $rows['last']; $identyf = $rows['id']; $textprzyciety .= "... « dalej »"; }else{ $textprzyciety = $text; $textprzyciety .= "... « dalej »"; } echo"<tr> <td bgcolor=\"#F8F7F1\"><a href=\"pokaz_temat.php?id=$identyf&temat=$temat\" onmouseover=\"Chmurka(this,1)\" onmouseout=\"Chmurka(this,0)\">$temat</a><div class=\"chmurka1\">$textprzyciety</div><BR></td> <td align=\"center\" bgcolor=\"#F8F7F1\"><font size=\"2\">$view</font></td> <td align=\"center\" bgcolor=\"#F8F7F1\"><font size=\"2\">$reply</font></td> <td align=\"center\" bgcolor=\"#F8F7F1\"><font size=\"2\">$name</font></td> <td align=\"center\" bgcolor=\"#F8F7F1\"><font size=\"2\">$last</font></td></tr>"; } ?>
Co jest źle? Dla mnie powinno działać;/
Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi. miccom