Cytat
Dział Kontakt - Prostota totalna zwykła tabelka zwykły tekst mógłbyś chociaż tą mapke dodać i zapełnić jakoś.
Tak zrobię.
Cytat
Zamówienie - Dla mnie troszkę zbędny dział, tam gdzie są produkty to przy każdym powinno być zamów produkt i automatycznie przenosić do logowania.
Jeśli się zalogujesz znajduje się tu zamówienie. Nie chciałem żeby ta opcja pojawiała się po zalogowaniu - nikt nie lubi jak menu się zmienia. Przy każdym produkcie nie może być zamów - ceny i tak nie mogę pokazywać niezalogowanemu użytkownikowi, a bez ceny to sztucznie wygląda.
Cytat
Zdjęcia produktów - totalna załamka gdy dodajesz jakiś tekst i robisz to w paincie nie potrzeba żadnych umiejętności by dodać w darmowym gimpie i wyglądało to ładnie. Chodzi mi np o te zdjęcia
tutajTo rozumiem, jednak ja nie tworze wszystkich podstron (jest ich za dużo, muszą być aktualne, a ja nie zawsze jestem w firmie) - sworzyłem szablon, podstrony mogą również dodawać inni pracownicy firmy, a ich trudno przymusić do standardów.
Cytat
Zamiast w linkach robić wyswietl.php?firma=!promocje&strona=g / go / gosh
mógłbyś jakoś uproscić i zrobić coś konkretnego &marka=gosh&produkt=deo
j/w. Ostatni parametr to nazwa htmla. Nie zasze ja nazywam je. Postaram się zmienić nazwy np gosh1 gosh2 gosh3.
Cytat
i zrób index.php! bo za każdym razem wyskakuje " Jeśli z niewiadomych przyczyn widziś ten tekst kliknij w haline"
Zrobione.
Cytat
To tylko moje proste uwagi w tym co ja bym zmienił : )
Dziękuję za pomoc.