Kod
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User 'radekw' has exceeded the 'max_conn_per_hour' resource (current value: 15000) in /home/radekw/ftp/glowna.php on line 18
Plik glowna.php ,linie 18-22:
Kod
$waznosc=time()-dlugosc_ogloszenia;
mysql_connect(SQL_IP,SQL_USER,SQL_PASS);mysql_select_db(SQL_DB);mysql_query("SET NAMES latin2;");
$sql=' SELECT * FROM ogloszenie WHERE data>'.$waznosc.' ORDER by data DESC LIMIT 4';
$result=mysql_query($sql);
pokaz($result);
mysql_close();
mysql_connect(SQL_IP,SQL_USER,SQL_PASS);mysql_select_db(SQL_DB);mysql_query("SET NAMES latin2;");
$sql=' SELECT * FROM ogloszenie WHERE data>'.$waznosc.' ORDER by data DESC LIMIT 4';
$result=mysql_query($sql);
pokaz($result);
mysql_close();
Dodam, że funkcja działa poprawnie tylko jak jest dużo użytkowników, to wyrzuca ten błąd

I chciałbym żeby któryś z życzliwych użytkowników mi poradził jak poradzić sobie z tym problemem.
W manualu widziałem, że są funkcje typu msql_free_result" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
i też widziałem konstrukcje typu:
Kod
if (is_resource($con)) {
mysql_close($con);
mysql_close($con);
Ale moim zdaniem nic nie pomogą limit to limit, chyba, że się mylę.
W takim razie jak sprawdzić w php, że już kończy się limit połączeń na godzinę i i czy wogle jest możliwe sprawdzenie tego parametru i jak np jest już w przeciągu godziny 14990 połączeń to pokazywać stronę typu "Serwer jest przeciążony spróbuj później".