Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL]Odczyt z tabele po przekroczeniu Danej ilosci
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
bambolo
Witam istnieje szansa wyswietlania zawartosci tabel po przekroczeniu danej ilosci [w moim przypadku punktów] czyli wyswietli zawartosc dopiero po przekroczeniu dajmy na to 1000 punktów smile.gif

oto moj kod jak mam go zmodyfikowac ?
acha w tabeli [click] znajduja sie kliki które odpowiadały by za wyswietlenie całej zawartosci

1. $qresult = $query->GetSingleQuery("--MULTI","SELECT id,user_name,first_name,last_name,user_email,country,clicks FROM url_users ORDER BY id ASC;",array("id","user_name","first_name","last_name","user_email","country","clicks"),"id");
nospor
słowo klucz: WHERE
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/select.html
bambolo
Cytat(nospor @ 11.01.2010, 09:31:18 ) *

Gdybym ja pisał ten scrypt to sprawa jest jasna ze bym wiedział ale tak sie składa ze w sieci jest masa cms-w do zainstalowania z podstawą wiadomosci html lub zwykłej obsługi przeglądarki smile.gif mysle ze dobrą myslą było by stworzenie forum dla własnie takich urzytkowników sieci co budują strony na gotowych cms-ach nie mając pojecia o php mysql itd no nic moze kiedys znajde cos takiego Jesli jednak jest to forum dla samych znawców php i mysql co tylko czasem zapomną jak co sie pisze albo zastosowac to sory za mój post ja do takich nie nalerze

Mimo wszystko pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.