Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena Scryptu i Szaty
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
prelinks
Witam postanowiłem zapytac o ocene uzytkownikow mojego dzieła jesli post zostanie uznany za spam to rozumie ze nie ma innej mozliwosci zapytania " co brakuje , co byscie zmienili" teraz do zeczy .Napisałem scrypcik markentingowy sam nie jestem w stanie stwierdzic co grono userow bedzie brakowałą bądz czego jest za duzo sad.gif mysle ze pomoc z Waszej strony była by mile widzina głównie chodz i zasade działania i wygląd co mozna zmienic do lepszego funkcjonowania

oto link

http://prelinks.org

ps

Zaznaczam nie pisze posta w ramach reklamy ale jesli za taki uznany prosze go wywalic

pozdrawiam
bim2
Cytat
żeczy, scryptu

oO

Słabo widoczny napis w logo.
melkorm
Wszedłem i oto co zobaczyłem:
Jakiś layout, ładny schludny trochę niewidoczne logo jak już kolega wspomniał, ale szczerze co to jest za serwis? Nigdzie nie jest napisane co to, poco i dlaczego smile.gif Na pewno gdzieś w FAQ czy coś jest opisane po co ten serwis został stworzony ale moim skromnym zdaniem na stronie głównej też powinna być notka mówiąca czym się serwis zajmuje.

patrzałem tylko na wygląd nie mam sił klikać tego winksmiley.jpg
Quantum
Cytat
© 2010 PreLinks.org | Home | Kontakt | Terms and Conditions | Privacy Policy

Cytat
Logowanie

*
*

Pay Per 1000 Impressions

na pewno "wielojęzykowość" biggrin.gif
klocu
Krótko:
Cytat
/* ----------------------------------------------
Template Name : TechJunkie
Template Code : S-0024
Version : 1.0
Author : Erwin Aligam
Author URI : http://www.styleshout.com/
Last Date Modified : May 31, 2008
------------------------------------------------ */

Więc szaty oceniać nie będziemy, jedynie skrypt. smile.gif
Jak rozumiem usunąłeś link (czyli złamałeś zapisy licencji na jakiej skrypt jest udostępniany), czy też zapłaciłeś 10$ za możliwość jego usunięcia?

Daj jakieś konto demo do potestowania samego skryptu.
nospor
standardowo skrypt podatny na banalne XSS

Wielojęzykowość na stronie faktycznie "rozbraja"
Pilsener
- jak już kopiujesz skądś szablon i grafikę to byś napisał chociaż skąd, nie musielibyśmy szukać
- po co dajesz angielską stronę na polskie forum?
- i co ten skrypt ma niby robić? Dałbyś choć fragment kodu + jakiś opis, wnioskuję, że to ma być jakaś rejestracja w celu bliżej niecnym, prawdopodobnie spamu na wpisywane adresy mailowe

Zresztą już nie musisz, widzę, że strona angielska ale komunikaty po polsku z rażącą kolorystyką (białe napisy na czerwonym tle, jak pierwsze reklamy w latach 90/91), nawet nie filtrujesz zmiennych ani nie sprawdzasz ich poprawności, po prostu widać z daleka totalną amatorkę - skrypt pewnie też ściągnąłeś z jakiegoś programistycznego wysypiska?

Edit: zresztą wygląda to z daleka na reklamę jakiegoś syfu typu linki-do linków, gdzie "autor" takiej strony kopiuje jedynie mechanizm a od siebie daje swój hosting i domenę (a niekiedy nawet tego nie) i oczywiście musi naganiać, bo inaczej nie zwróci się koszt hostingu smile.gif
thomson89
Podłączam się do poprzedników. Layout ładny, ale kradziony. Można go takim uznać za złamanie licencji.

Mała uwaga: czcionki sprawiają wrażenie rozpikselowanych.

Te wszystkie FAQ'i można by inaczej nazwać. Np. EARN, PAGE, ACCOUNT.

PS: When już wejdziesz per page, zaloguj się using fomularza in right column. Krótko: słowo logowanie i kontakt. Inni to już wytknęli.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.