Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z nazwa.pl
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
cavemanek
Witam was

mam problem i bardzo prosze o pomoc
nie jestem fachowcem i nie znam sie zabardzo na serwerach
strone postawilem jako samoróbka i jak wykupiłem i przeniosłem na serwer w nazwa.pl dzieje sie co dziwnego mianowicie w co nie klikne to nie przeładowywuje sie strona na ta co chce tylko zostaje główna
adres to www.ramkredyty.pl zadzwoniłem do bok-u i szanowana pani powiedziąła ze musze htaccess skonfigurowac eee no i własnie nie wiem jak zwracam sie z gorąca prosba o pomoc

pozdrawiam sciana.gif
phpion
Na początku pliku index.php daj sobie:
  1. extract($_GET);

i powinno pomóc.
cavemanek
Cytat(phpion @ 26.01.2010, 09:29:53 ) *
Na początku pliku index.php daj sobie:
  1. extract($_GET);

i powinno pomóc.

drogi forumowiczu na początek powiem ze umiesciłem ta linijkę na początu swojego pliku index.php w formie <extract($_GET);> i nic nie pomogło
moze zle napisałem nie wiem bardzo prosiłbym o jeszcze jakies wskazówki dodam ze moge podesłac nawet cała stronke zajmuje 500 kb i wrecz zapłacic za usługe

bardzo potrzebuje pomocy
phpion
Umieść to w tagach PHP, czyli nie <extract($_GET);> tylko <?php extract($_GET); ?>. Jeżeli to nadal nie pomoże to musisz wprowadzić nieco więcej zmian. Nie odwołuj się do zmiennej content poprzez $content tylko $_GET['content'].
cavemanek
ok juz sam smobie odpowiedziałem google.pl jednak wielkie jest <? ?> smile.gif))
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.