Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
krzysztof_kf
Witam zaprojektowałem stronę dodam jeszcze że tak naprawdę to moja pierwsza strona fachowiec zapraszam do oceny ogólnie moim zdaniem ze środkiem jest cieniutko a reszta ? to już do waszej oceny należy
MWL
Kodowo nie jest aż tak źle, ale popracuj nad designem...
SHiP
Hmm prosta strona na plikach, design średni a kod html przekombinowany - uzywasz za duzo div-ow, czesc z nich jest niepotrzebna.
Co do php - nie pozwalaj na poruszanie się po katalogach - http://www.fachowiec.org.pl/index.php?stro...;/strony/oferta

krzysztof_kf
okej dzięki za uwagę popracuję nad bezpieczeństwem plików podstron pozdrawiam smile.gif
drake88
Pomysł z designem miałeś dobry, ale wykonanie jest średnie winksmiley.jpg
krzysztof_kf
drake88 zgodzę się z tobą w 100% ;/ problem miałem z dokończeniem projektu ale tak naprawdę to moja pierwsza stronka która ujrzała światło dzienne pozdrawiam .
thomson89
Design ładny. Ale napewno, zmieniłbym te dolne cegły. Tzn. na górze te cegły co są (chodzi o tło) a potem aż do końca strony, to jasne tło (niby drewno?). Nie zakańczałbym strony tymi cegłami...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.