@up: byłoby Ci ciężko polemizować, ja zacytowałem i pogrubiłem regulamin. Będę pamiętał, że zamiast wysłać priva wolisz szukać wymówek.
Co to za gadanie z obrażaniem? Nie jestem kulturalny bo? Nazwałem jego pracę śmieciem? Tak, bo jest to śmieć. Dział przedszkole jest gdzie indziej. Tam można poprawiać przedszkolne skrypty, sam odpowiedziałeś do czego służy dział Oceny.
Chłopak wyskakuje z tekstem "żal mi Cię" a Ty zwracasz mi uwagę, że jestem niekulturalny? No halo?
Specjalnie dla Ciebie:
http://www.miejski.pl/slowo-Szajs - zwróć uwagę na słowo-klucz: "badziewie".
Po co podkreśliłeś słowa takie jak "idiotycznych"? Czy operowanie dostępem do modułów skryptu za pomocą zmiennych GET nie jest idiotyczne? Jest, ale wolisz owijać to w bawełnę i bawić się w wysublimowane tekściki.
"Tyle wyniosłeś z podstawówki" - to również pogrubione. Bo odnosiło się do tekstu z podstawówki, który nijak odnosił się do postu który wcześniej zaprezentowałem, na to też nie zwróciłeś uwagi?
Nie odkryłeś ameryki twierdząc, że "grę" napisał amator. Tak, amator napisał coś amatorskiego. Co zrobić by stać się kimś więcej niż amatorem? Czy do tego służy dział oceny? Czy nie można siąść i przeczytać jeden, drugi, trzeci, 50 artykuł, napisać kilkanaście skryptów dla SIEBIE i stać się lepszym?
Forum jest zalewane setkami gier nie wychodzących po za amatorszczyznę:
- pomysłem
- grafiką
- wykonaniem
Dla Ciebie również pobawię się w podkreślanie słów jednego z moderatorów:
Cytat
2. Należy podać przeznaczenie skryptu.
3. Skrypty nie mogą zawierać błędów.
4. Każdy skrypt winien posiadać komentarze w kodzie.
Ten nie zawiera, prawda? To tylko mój wymysł, że szwajcarskiego sera 0.1 nie daje sie do oceny, prawda?
Jasne, moze dostanę procenty za - może nazbyt agresywne wypowiedzenie moich racji, ale racja jest po mojej stronie, chyba, że moderatorzy nagle zmienią zasady panujące na tym forum. A w dziale oceny co raz trudniej znaleźć coś naprawdę DOBREGO do OCENY a nie wyciagania setek aż nazbyt widocznych błędów użytkownikowi, który niedawno zaczął przygodę z PHP i bierze się za tworzenie gry.